اخرین تحولات میدانی عراق:
تقسیمبندی داعش در الرمادی/ سه دلیل اصلی سقوط الانبار
درخواست دولت از حشد الشعبی برای بازپسگیری شهر/ امدادرسانی شیعیان کربلا به اهلسنت الرمادی +نقشه، فیلم و عکس
درپی سقوط استان الانبار، فعالیتها و حملات داعش برای تصرف دیگر مناطق عراق، وارد مراحل تازه شد.
به گزارش گلستان 24، استان الانبار عراق از زمان حمله گروه تروریستی تکفیری "داعش" به آن ، کانون بحران در کشور عراق بوده است. سال گذشته گروه داعش پس از اشغال استان "رقه" (شمال سوریه) و بسط سیطره خود به بیش از نود و پنج در صد از استان دیرالزور (شرق سوریه) در مجاور مرز با استان الانبار عراق ، به طرز غافلگیرانه ای به عراق حمله کرده و بخشهای مهمی از استانهای "الانبار، صلاح الدین، نینوی، دیالی" را به اشغال خود در آورد.
بنابر گزارشهای اطلاعاتی سرویسهای جاسوسی کشورهای مختلف منطقه ای و فرامنطقه ای، حمله داعش به عراق از مدتها قبل برنامه ریزی شده بوده و به همین منظور جلسات متعددی از حدود یکسال قبل از تاریخ وقوع هجوم ، در برخی کشورهای همسایه عراق برگزار شده بود.
این جلسات در کشورهای "ترکیه (حامی اصلی داعش و طراح عملیات های نظامی آن)، عربستان (بزرگترین حامی و صادر کننده تروریسم تکفیری در جهان) ، اردن، قبرس و دبی"، با مشارکت نمایندگانی از سرویسهای اطلاعاتی آمریکا ، اسراییل ، انگلیس ، فرانسه ، ترکیه ، اردن ، عربستان سعودی ، قطر ، نماینده مسعود بارزانی رییس یکی از احزاب کرد عراقی و نماینده حزب منحله و جنایتکار بعث (بنابر برخی روایات عزت الدوری) برگزار شده است.
مفاد مسایل مطرح شده در این جلسات شامل ، هماهنگی جهت انضمام نیروهای گروههای تروریستی حزب بعث، فداییان صدام، ارتش نقشبندیه و برخی گروهکهای تکفیری فعال در عراق ، سازماندهی فعالیتهای اطلاعاتی شامل جمع آوری اخبار، سنجش میزان توانمندی یگانهای نظامی ارتش عراق در مناطق مختلف این کشور، مشخصات تسلیحات و امکانات نظامی پادگانهای نظامی و ... بوده است.
همانطور که گفته شد ، داعش طی مدتی کمتر از سه ماه با خیانت برخی جناحهای داخلی حکومت عراق (رهبران عشایر اهل سنت و برخی نمایندگان استانهای صلاح الدین ، الانبار و نینوی) ، مافیای خانوادگی بارزانی ها ، بعثیون و بخشهایی از اهل سنت مناطق مذکور، موفق به بسط سیطره و تثبیت موقعیت خود در شهرهای مهم استانهای ذکر شده گردید.
با استقرار داعش و تثبیت موقعیت آن در بخشهای مختلف عراق ، فعالیتها و حملات این گروه برای تصرف سایر مناطق حساس این کشور نیز وارد مراحل تازه شد. اولویت نخست این گروه بسط سیطره بر کلیه مناطق استان الانبار قرار داشت که دارای موقعیت راهبردی ویژه ای از نظر جغرافیایی و اجتماعی و ... می باشد.
از نظر جغرافیایی ، استان الانبار در مجاورت استانهای دیرالزور (یکی از دو استان اصلی محل خلافت داعش) و حمص در شرق سوریه و همچنین مرزهای دو کشور اردن و عربستان سعودی قرار دارد. این استان به دلیل نزدیک آن به بغداد پایتخت و کربلا و نجف دو شهر شیعه نشین که میزبان بارگاه ملکوتی ائمه شیعه (ع) هستند، از اهمیت دو چندان برخوردار می باشد. بدیهی است در صورت سیطره کامل داعش بر آن ، هدف بعدی مناطق یاد شده خواهند بود.
در همین راستا ، نوک پیکان حملات داعش برای سیطره کامل بر استان الانبار ، بر تصرف شهر "رمادی" مرکز این استان متمرکز بوده است. عملیات داعش که از پنجشنبه گذشته بر علیه مواضع مدافعان شهر رمادی آغاز شده بود پس از نبردی سه روزه به اشغال کامل این شهر منجر شده است. لازم به ذکر است که از حدود 6 ماه پیش تا کنون داعش با کمک بخش اعظم عشایر بومی رمادی بر بیش از 90 درصد این شهر سیطره یافته بود.
داعش ، عملیات نظامی خود برای اشغال شهر رمادی را "غزوه ابومهند سویداوی" نامید. ابومهند سویداوی نام مستعار یک از فرماندهان ارشد داعش با نام حقیقی "عدنان العفیف حمید السویداوی" می باشد. وی سرهنگ دوم سابق گارد ریاست جمهوری دوره صدام ملعون بود که پس از اشغال این کشور از سوی آمریکایی ها از ارتش اخراج شده و به سازمانهای تروریستی بعثی و تکفیری پیوست.
همزمان با تشکیل داعش ، وی نیز همانند هزاران افسر ارشد گارد ریاست جمهوری و ارتش صدام به این تشکیلات پیوسته و با توجه به دانش بالای نظامی و اطلاعاتی خود ، در رده فرماندهان ارشد نظامی این گروه جای گرفت. آخرین سمت وی فرمانداری ولایت الانبار در دولت کاریکاتوری و خودخوانده داعش بود که این سمت چندان برای وی خوش یمن نبود! چرا که اواخر سال گذشته میلادی طی عملیات مشترک ارتش و نیروهای امنیتی عراق شناسایی و به هلاکت رسید.
اما دور جدید حملات داعش به شهر رمادی از پنجشنبه گذشته و با 9 حمله انتحاری علیه مواضع نیروهای ارتش و امنیتی عراقی در منطقه معروف به "مربع اداری یا امنیتی" آغاز شد که طی آن عوامل انتحاری داعش از کشورهای "انگلستان ، لبنان ، سوریه ، مغرب ، تاجیکستان" سوار بر خودروهای حامل دهها تن مواد منفجره یکی پس از دیگری خود را به استحکامات نظامیان رسانده و منفجر کردند.
حملات انتحاری داعش علیه مواضع دولتی ونظامی عراقی به شرح زیر صورت پذیرفت:
1 – دو حمله انتحاری علیه ساختمان استانداری استان الانبار و مقر فرماندهی پلیس رمادی
2 – دو حمله انتحاری علیه مقر فرماندهی کل عملیات الانبار (قیاده عملیات الانبار) که مقر نیروهای ویژه لشکر طلایی ارتش عراق (الفرقه الذهبیه) و پلیس ویژه ( سوات ) در آن قرار داشته است.
3 – دو عملیات انتحاری علیه ساختمان اداره آموزش و پرورش استان الانبار که محل استقرار نیروهای عشایر موسوم به صحوات در آن قرار داشت.
4 – 3 عملیات انتحاری دیگر علیه خاکریزها و استحکامات دفاعی در ورودی منطقه مربع امنیتی شهر رمادی صورت پذیرفت.
ارسال عوامل انتحاری ، روش رایج و مورد علاقه گروههای تکفیری همچون داعش و القاعده در سوریه و عراق بوده است و موفقیتهای نظامی بیشماری برای آنها بهمراه آورده است. هدف از ارسال خودروهای انتحاری انهدام استحکامات و خطوط دفاعی ساخته شده از سوی دشمنان داعش می باشد. بلافاصله پس از آخرین انتحاری ، صدها تروریست داعشی از جهات مختلف هجوم زمینی را به داخل مربع امنیتی در قلب شهر رمادی آغازکردند.
حملات زمینی داعش شامل محلات زیر بود:
1 – مربع امنیتی در "مرکز شهر رمادی" که عبارت بود از مجموعه ای از ساختمانهای اداری نهادهای دولتی
2 – محلات "آلبوعلوان" ، "الثیله" ، "الجمعیه" ، "الملعب" ، "الشرطه" ، "الجمهوریه" ، "اندلس" ، "الضباط" ، "المعلمین" واقع در "شرق شهر رمادی" ک هسکونتگاه عشایر مخالف داعش و نیروهای ارتش و پلیس عراق بوده است.
3 – محلات "خمسه کیلو" و "زنکوره" واقع در حاشیه غربی شهر رمادی و در مجاورت مقر تیپ 8 ارتش عراق
در نبردهای شدید میان دو طرف ، صدها نفر کشته شده و صدها نفر دیگر نیز بشدت زخمی شدند. به لحاظ اینکه شهر رمادی از همه جهات در محاصره نیروهای داعش وعشایر بومی هم پیمان آن قرار داشت نیروهای کمکی اعزامی از بغداد نیز امکان وصول به منطقه درگیری را پیدا نکردند.
پس از سقوط شهر بدست داعش عناصر این گروه با گشت زنی در شهر پانصد نفر از مخالفان خود از عشایر "آلبو فهد ، آلبونمر ، آلبوعلوان ، آلبوریشه" و ... را طی جستجوهای خانه به خانه و بر مبنای اطلاعات دریافتی از جاسوسان خود در داخل رمادی شناسایی ، دستگیر و به فجیع ترین وضع ممکن بصورت دسته جمعی اعدام کردند.
در این میان خانواده های این عشایر نیز از گزند نسل کشی تروریستهای تکفیری داعش در امان نبودند و دهها زن و کودک خردسال بی گناه نیز بدست آنها به شهادت رسیدند. بطور مثال ، در یکی از حملات داعش به منزل مسکونی یکی از شیوخ عشایر عضو صحوات مخالف داعش بنام "شیخ طلال مناجد" وی به همراه همسر و دختر بچه 3 ساله خردسالش قتل عام شدند!
نکته تاسف بر انگیز اینکه این فرد یکی از بستگان بسیار نزدیک "شیخ علی حاتم الدلیمی" شیخ و بزرگ عشایر الدلیم (بزرگترین عشیره استان الانبار و همکار داعش در حمله به عراق) بوده است. عشیره الدلیم و شیخ علی حاتم به پیروی از تفکر بعثی و تکفیری در سراسر استان الانبار شهره می باشند.
لازم به ذکر است که در روزهای آغازین حملات داعش به رمادی ، اکثر ساکنین این شهر خانه و کاشانه خود را ترک گفته و به سمت بغداد و کربلاء و سایر مناطق شیعه نشین مرکز و جنوب عراق به راه افتادند. گزارش سازمان ملل و دولت عراق تعداد پناهندگان فراری از شهر رمادی را که به سمت بغداد آمده اند بیش از 25 هزار نفر ارزیابی کرده اند.
این پناهندگان عموما در اردوگاههای برپا شده از سوی دولت عراق در منطقه "ابوغریب" بغداد سکنی داده شده و دولت عراق به دلایل امنیتی همچون احتمال نفوذ عناصر بعثی و داعشی در میان پناهندگان و انجام عملیات تروریستی ، از ورود آنها به محلات پایتخت جلوگیری بعمل آورد.
در حاشیه شهر کربلاء نیز شیعیان ساکن ، با برپایی صدها ایستگاه صلواتی و اسکان پناهندگان اهل سنت شهر رمادی به خدمات رسانی و امدادرسانی به آنها پرداختند. گفتنی است است، این اقدام بزرگ منشانه شیعیان عراقی با واکنشهای مثبت و بسیار گسترده ای در فضای سیاسی و احتماعی و رسانه ای عراق و منطقه مواجه شده است. چرا که ساکنان اهل سنت استان الانبار ، دارای سابقه بسیار منفی ارتکاب جنایات علیه شیعیان ، نیروهای ارتش و پلیس عراقی طی سالهای گذشته بوده اند.
پس از تکمیل عملیات اشغال رمادی ، نیروهای داعش به سه بخش تقسیم شدند:
بخش نخست: در محلات مختلف داخل شهر رمادی مستقر شده و به گشت زنی ، تفتیش اماکن و نقل و اتقال غنائم نظامی از مراکز ارتش و پلیس و صحوات مشغول شدند. این گروه وظیفه شناسایی و کشتار مخالفین بومی داعش از عشایر منطقه را نیز بر عهده داشته و دارند. لازم به ذکر است که طی 48 ساعت اول از استقرار داعش در رمادی حداقل 500 نفر از این عشایر بدست داعش به دو روش ذبح با چاقو و تیرباران در ملاعام اعدام شده اند.
بخش دوم: در قالب کاروانی متشکل از صدها نیروی نظامی مجهز به تسلیحات سنگین شامل تانک ، نفربر ، واحدهای توپخانه ، موشکی و خمپاره انداز ، خود را به حاشیه پادگان مقر تیپ 8 زرهی ارتش عراق مستقر در حاشیه غربی شهر رمادی رسانده و این مقر را که از حضور نیروهای اهل سنت ارتش و صحوات و پلیس عراقی بومی الانبار تخلیه شده بود را به تصرف کامل خود در آوردند.
لازم به ذکر است که ، در داخل این مقر نظامی ، زندان کوچکی قرار داشت که گروهی از تروریستهای تکفیری و متهمین جنایی در آن نگاهداری می شدند و داعش اقدام به آزادسازی همه آنها کرده است.
بخش سوم: سومین گروه عناصر داعش نیز در قالب کاروانی متشکل از صدها تروریست مجهز به تسلیحات سنگین خود را به نزدیکی خطوط دفاعی نیروهای دولتی عراقی در حاشیه شرقی شهر رمادی در نزدیکی منطقه "سجاریه" رسانده و اقدام به استقرار نیرو و تسلیحات در آن کرده و با نظامیان عراقی بشدت درگیر شده اند.
اشغال شهرسنی نشین "الرمادی"بحدی موجبات خوشحالی فرماندهان نظامی و خلیفه خود خوانده دولت کاریکاتوری داعش را فراهم آورد که دچار توهم بزرگی شدند و در همین راستا ابوبکر البغدادی رهبر غائب از انظار و فراری داعش طی پیامی صوتی ، اشغال رمادی را تبریک گفته و وعده فتح کربلاء المقدس ، نجف الاشرف و بغداد پایتخت عراق را به نیروهایش داد!
عوامل اصلی سقوط رمادی :
1- ضعف سیستم فرماندهی امنیتی ، اطلاعاتی و ارتش عراق مستقر در استان الانبار و شهر رمادی در عدم کسب اطلاعات لازم از احتمال حمله داعش به شهر و عدم برآورد استعداد نیرو وتوان نظامی این گروه
2 – خیانت "رهبران عشایر و نمایندگان استان الانبار در پارلمان عراق" که بعضی از آنها به همکاری با داعش پرداخته و برخی دیگر نیز به دلیل پیروی از افکار پوسیده و منحط بعثی و طایفه ای ، از اعزام نیروهای نظامی بسیح مردمی عراق (حشد الشعبی) جهت تقویت توان نظامی و دفاعی شهر رمادی ، جلوگیری به عمل آوردند.
لازم به ذکر است که طی ماههای اخیر در 3 مرحله ، کاروانهای نظامی متشکل از هزاران نیروی بسیح مردمی عراق از گروههای مختلف مجاهد مانند "سپاه بدر ، عصائب اهل الحق ، گردانهای حزب الله عراق ، حرکه النجباء ، گردانهای سیدالشهداء" به دستور دولت عراق به الانبار اعزام شدند که با واکنش بسیار تند و منفی رهبران عشایر اهل سنت و برخی سیاستمداران و نمایندگان فاسد بعثی الانبار و همین شهر رمادی در پارلمان و دولت عراق مواجه شدند.
با کمال تاسف و حیرت ، این سیاستمداران و رهبران عشایر استان الانبار مانند رهبران عشیره "آلبوعلوان" طی مصاحبه هایی توهین های فراوانی را علیه حشد الشعبی عراق روا داشته و تلاش فراوانی را جهت تحریک عشایر اهل سنت عراقی این منطقه بعمل آوردند. در نهایت بنا بر دستور نخست وزیر عراق و به جهت جلوگیری از وقوع درگیری میان عشایر مذکور با حشد الشعبی ، دستور بازگشت رزمندگان داده شد.
3 – خیانت آشکار دولت و ارتشهای آمریکا و انگلیس در عدم تجهیز و تسلیح نیروی هوایی ارتش عراق به جنگنده بمب افکنهای اف 16 و موشکهای هوا به زمین و مهمات ویژه بالگردهای تهاجمی در اوج حملات و جنایات داعش در بخشهای مختلف کشور عراق
در همین زمینه و به اعتقاد کارشناسان ارتش عراق به غیر از دو لشکر طلایی که متشکل از نیروهای ویژه کماندویی بوده و به خوبی آموزش دیده و تجهیز شده اند ، عموما فاقد آموزشهای لازم برای نبرد با گروه چریکی مانند داعش و سایر گروههای مسلح دارای مشی پارتیزانی بوده است.
مشخص نیست فرماندهان و مستشاران ارتشهای "آمریکا و انگلیس و فرانسه" طی ده سال (از 2003 تا 2013) از زمان اشغال این کشور چگونه نظامیان عراقی را بطور انحصاری آموزش داده اند که این ارتش توانایی مقاومت در برابر چند هزار تروریست داعشی را نیز نداشته و ندارد!
این در حالی است که تنها در کمتر از 6 ماه از زمان ورود مستشاران نظامی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و آموزش داوطلبان مردمی عراقی از سوی آنها یک نیروی نظامی منظم و متشکل از حداقل 40 هزار رزمنده مجهز و آموزش دیده تشکیل شده و در چند عملیات مهم و راهبردی در استانهای دیالی (آزادسازی شهرهای آمرلی و طوزخورماتو) و صلاح الدین (عملیات بازپس گیری و پاکسازی شهرهای الضلوعیه ، بلد ، تکریت ، الدور و ...) به خوبی از آزمونهای مختلف سربلند بیرون آمده و بخشهای بسیار وسیع و مهمی را آزاد کرده اند.
نکته دیگر در همین راستا ، به واکنش نیروهای آمریکایی مستقر در پادگان "الحبانیه"واقع در17 کیلومتری حاشیه شهر الرمادی باز میگردد که به محض آغاز حمله داعش به محلات داخل شهر رمادی با چند فروند هواپیمای باری "سی 130" از این پادگان به منطقه سبز بغداد گریختند! این افراد وظیفه آموزش و هدایت عملیات نظامیان عراقی و خصوصا حملات هوایی به مواضع داعش را برعهده داشتند!
فرار نیروهای آمریکایی از پادگان الحبانیه در حالی صورت گرفت که تا همین لحظه کوچکترین خطری در فاصله 10 کیلومتری این مرکز نظامی نیز واقع نشده است!
واکنشهای داخلی به اوضاع رمادی
پیرو سقوط شهر رمادی واحتمال سرایت بحران به بغداد و شهرهای مذهبی کربلاء و نجف ، نخست وزیر عراق طی جلسات متعدد با فرماندهان ارتش ونیروهای امنیتی عراق و همچنین فرمانده نیروهای آمریکایی در عراق به بررسی اوضاع پرداخته و در نخستین گام کلیه نیروهای ارتش و پلیس فدرال عراق در مناطق نزدیک به رمادی و بغداد را به حالت آماده باش کامل در آورد.
برکناری فرمانده کل نظامی ارتش در استان الانبار از دیگر اقدامات دکتر العبادی نخست وزیر عراق بوده است. در دیدار عبادی با فرماندهی نیروهای آمریکایی در عراق ، وی بطور رسمی و برای چندمین بار از فرمانده آمریکایی درخواست کرد تا تسلیحات و تجهیزات نظامی که دولت آمریکا از دو سال پیش پول ان را بطور کامل دریافت نموده به ارتش عراق تحویل دهد.
از مهمترین این تجهیزات میتوان به هواپیماهای جنگنده اف 16 ، بالگرد تهاجمی کبری و آپاچی ،تانکهای آبرامز ، نفربرهای زرهی هاموی و هامر ، موشکهای هوا به زمین هلفایر ، توپخانه و مهمات سنگین اشاره کرد. در این دیدار فرمانده آمریکایی مجددا اعلام کرد که این درخواست نخست وزیر عراق را با مسئولان دولت آمریکا در میان خواهد گذاشت!
به راه افتادن موج حمایت از حشد الشعبی در میان اهل سنت و پارلمان عراق
در ادامه موج به راه افتاده در عرصه های سیای و اجتماعی کشور عراق در حمایت از مشارکت نیروهای مردمی در نبرد الانبار، محمد علی المسعودی نماینده وابسته به تشکل المواطن گفت: ورود نیروهای مردمی به الانبار موازنه قوا را به نفع نیروهای امنیتی تغییر خواهد داد.
وی تاکید کرد: نیروهای مردمی تحت فرمان مرجعیت عالی دینی و در راستای دفاع از وحدت و تمامیت ارضی کشورعراق می جنگند. موافقت شورای عشایر و اداری استان الانبار با مشارکت نیروهای مردمی خیلی دیر صورت گرفت و این موجبات کشتار بی گناهان شد ، اما نمایانگر تمایل همه طرفهای عراقی اعم از شیعه و اهل سنت برای به کارگیری قدرت نیروهای مردمی (حشد الشعبی) است.
المسعودی از دولت عراق خواست که توجه ویژهای به نیروهای مردمی کند به ویژه که نیروهای مردمی قریب به 9 ماه حقوقی دریافت نکرده اند. وی تصریح کرد: نیروهای مردمی قدرت کوبندهای دارند که می تواند در میان داعشیها رعب و وحشت ایجاد کند.
مصوبه ای از سوی پارلمان عراق برای مشروعیت بخشیدن به نیروهای مردمی
در همین راستا ابتسام الهلالی عضو کمیته حقوق پارلمان عراق گفت: پارلمان امروز به مشارکت نیروهای مردمی در الانبار رای مثبت می دهد. وی هدف از این اقدام به اعطای مشروعیت پارلمانی و حقوقی و قانونی به تشکیلات بسیج مردمی (حشد الشعبی) عنوان کرده و گفت : "نیروهای مردمی عراق قبلا از سوی برخی از جریانات سیاسی هدف تهمت و بی حرمتی قرار گرفته بودند اما امروز همان افراد به اشتباه خود در این رابطه پی برده و یکصدا خواهان مداخله آن در الرمادی هستند.
عجز و التماس عشایر اهل سنت الانبار برای مداخله و اعزام حشد الشعبی!
بدنبال بالاگرفتن بحران انسانی ناشی از سقوط شهر رمادی بدست داعش و کشتار صدها نفر از عشایر اهل سنت عراقی بدست تروریستهای این گروه ، عشایر استان الانبار و خصوصا شهر رمادی که تا چند هفته پیش با توهین به نیروهای دلاور "حشد الشعبی" (بسیج مردمی) آنها را "مجوس ، ایرانی ، صفوی ، رافضی" و ... میخواندند و از حضور آنها در الانبار و رمادی بشدت جلوگیری کرده بودند ، دست دسته در مقابل دوربینهای شبکه های تلویزیونی عراقی و عربی ظاهر شده و با شرمساری و قرائت بیانیه های متعدد رسما از حشد الشعبی درخواست کردند هر چه زودتر به فریاد آنها برسد!
به موازات آن رهبران عشایر الانبار طی تماسهای مکرر با نخست وزیر عراق "دکتر حیدر العبادی" ، از وی خواهش کردند تا دستور اعزام هزاران نیروی بسیج مردمی عراق را به این منطقه صادر کرده و از وقوع فاجعه انسانی و اشغال دائمی شهر رمادی بدست داعش جلوگیری کند. در همین رابظه سلیم الجبوری رییس مجلس کشورعراق به ملاقات نخست وزیر رفته و از وی برای کمک به مردم رمادی درخواست کمک کرد.
به دنبال درخواستهای مکرر مشایخ و رهبران عشایر الانبار ، نخست وزیر عراق ناامید از کمک آمریکا و توان دفاعی ارتش عراق ، طی جلساتی با فرماندهان حشد الشعبی از آنها رسما درخواست کرد تا نیروهای خود را به منطقه رمادی اعزام کرده و شهررمادی را بازپس گیرند.
به همین منظور فرماندهی کل نیروهای حشد الشعبی در "عملیات بزگ پاکسازی رمادی" بر عهده سردار "حاج هادی (ابوحسن) العامری فرمانده سازمان بدر و وزیر سابق حمل و نقل کشور عراق در کابینه دولت آقای نوری مالکی قرار گرفت.
با صدور این فرمان رسمی که از کلیه رادیو تلویزیونهای عراقی و منطقه ای پخش گردید ، در کمتر از چند ساعت 3 هزار رزمنده دلاور بسیح مردمی عراق خود را به پادگان الحبانیه در 17 کیلومتری رسانده و برای عملیات نظامی علیه مواضع داعش پیش از تثبیت موقعیت آن آماده می شوند.
بطور همزمان پهبادهای حشد الشعبی بر فراز آسمان شهر رمادی به پرواز درآمده و در حال شناسایی و گشت زنی اطلاعاتی و تصویر برداری از مواضع گروه تروریستی داعش می باشند. پیش بینی می شود عملیات نظامی در سه مرحله و به شکل زیر آغاز شود:
1 – فعالیتهای اطلاعاتی و شناسایی مواضع ، خطوط امداد ، انبارهای ذخیره سلاح و مهمات و مراکز استقرار نیروها و تسلیحات داعش در داخل شهر الرمادی
2 – بمبارانهای شدید هوایی توسط بالگردهای پیشرفته میل 35 و بمب افکنهای سوخو 25 به همراه گلوله باران شدید توپخانه ای و موشک باران اهداف تعیین شده از سوی واحدهای اطلاعاتی و پهباد
3 – حمله زمینی از محورهای مختلف به شهر رمادی و احتمال هلی برن نیروهای ویژه در پشت خطوط دشمن تکفیری جهت گشودن جبهات متعدد و تضعیف توان نظامی آن
آموزش و پرورش استان
|
ترکیه
|
حقوق
|
دبی
|
دولت
|
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
|
شیعیان
|
عراق
|
کربلا
|
لبنان
|
ارسال نظر