اندر حکایت انتشار عکس های شخصی در فضای مجازی؛
دوست دارم عکسم را منتشر کنم!+صوت رحیم پور ازغدی در مورد حجاب
آیا می شود برای انتشار عکس محجبه خانم ها در فضای مجازی اثرات مذهبی مثل تبلیغ حجاب در نظر گرفت؟
به گزارش گلستان 24، گاهی بعضی از خانم های مومنه در توجیه اینکه چرا عکسشان را در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی منتشر کرده اند می گویند چون محجبه است اشکالی ندارد!!!.
خواهرم !
وقتی با چادر از خانه خارج میشوی ،حجابت کامل است؛
اما!اگر مردی در خیابان قطعه عکسی با چادر از تو بخواهد ،در اختیارش میگذاری؟؟؟
پس چه پاسخی در مقابل این توجیه می آوری که : گذاشتن عکس با حجاب کامل در فضای مجازی بلامانع است ؟؟؟
برادرم!
تشویق زنان محجبه به گذاشتن تصاویرشان در فضای مجازی از سیاستهای (( رابرت مرداک )) سیاستمدار اسرائیلی است!!
"رابرت مرداک: بزودی حیا رااز زنان ایرانی خواهم گرفت ......"
از لایک تصاویر شخصی خواهران در فضای مجازی پرهیز کنید...
رعایت حیا به منزله روح پوشش است و پوشش بدون حیا کالبد بدون روحی است که زن را از دست یابی به کمالی که قرار است با رعایت حجاب اسلامی به آن برسد وامیدارد.
قرآن کریم، زن و مرد مومن را به کم نگریستن مأمور ساخته است: «قل للمومنین یغضوا من أبصارهم و یحفظوا فروجهم ذلک أزکى لهم ان الله خبیر بما یصنعون؛ به مردان با ایمان بگو: دیده فرونهند و پاکدامنی ورزند که این برای آنان پاکیزهتر است؛ زیرا خدا به آنچه میکنند، آگاه است». (سوره نور-آیه 30)
بدون شک گذر زمان و ورود تکنولوژیهای جدید که دستور استفاده از آنها نیز وارداتی است موجب تغییر ذائقه افراد میشود اما با پیروی از اصول دین مبین اسلام و تمسک جستن به قرآن کریم، احادیث و روایات میتوان اسلام ناب محمدی(ص) را به راحتی از سایر اسلامهای وارداتی آمریکایی و انگلیسی بازشناخت و به الگویی مناسب برای زندگی با شرایط نوین رسید.
*این تصاویر مبلغ حجاب است!
اسلام دین تمام زمانهاست و احکام ناب آن با گذشت زمان منقضی نخواهد شد، با تأکید بر این نکته این پرسش را میتوان مطرح کرد که آیا صرف انتشار تصاویر زنان باحجاب در شبکههای اجتماعی میتواند گامی در جهت تبلیغ حجاب زن مسلمان و دیندار باشد یا بیشتر شبیه نوعی تبرج (خودنمایی) است؟ تشخیص این مهم با توجه به تصاویر منتشر شده از سوی یک کمپین مدعی ترویج حجاب به عهده مخاطبان گذاشته میشود. نظرات کاربران در خصوص تصاویر منتشر شده زنان محجبه را در ادامه می خوانید:
نکته جالب توجه عدم استقبال زنان از تصاویر منتشر شده است، همچنین لحن بیان و نوع نظرات درج شده در ذیل تصاویر نشان میدهد که مخاطبان قصد فرد منتشر کننده تصاویر را چیزی غیر از نمایش پوشش و حجاب برداشت کردند؛ تصاویری که هدف از انتشار آن قبل از تبلیغ حجاب به نوعی خودنمایی یا به تعبیر قرآن کریم «تبرج» تلقی شده است.
از منظر قرآن «تبرج» ناقض عفاف زن است؛ قرآن کریم میفرماید: «و قرن فی بیوتکن و لا تبرجن الجاهلیة الأولى... ؛ و در خانههایتان قرار گیرید و مانند روزگار جاهلیت قدیم زینتهای خود را آشکار نکنید».( سوره احزاب-آیه 33)
که این نشان از میزان اهمیت عفت و پاکی در روابط دارد اگرچه باید این نکته را هم مورد نظر داشت که اسلام، فعالیت های اجتماعی خانم ها را در جامعه اسلامی رد نمی کند و برای آن راهکارهایی ارائه می دهد که حوصله این متن به پرداختن به آن نمی رسد.
دین مبین اسلام زنان را از خودنمایی نهی میکند اما دیدگاههای انحرافی کمپینهایی از این دست براین است که همان میزان که انتشار تصاویر برهنه زنان در شبکههای اجتماعی و فضای مجازی موجب گسترش بیحجابی میشود، انتشار تصاویر زنان محجبه نیز میتواند به گسترش پوشش اسلامی منجر شود که البته در این نوع نسخهپیچی غیر همسو اما یکسان میتوان رد پای اسلام آمریکایی به تعبیر امام خمینی(ره) و تشیع انگلیسی به تعبیر مقام معظم رهبری را مشاهده کرد.
اما حداقل انتظار، این است که بانوان مومنه و متدینه از انتشار عکس های شخصی که مربوط به تصاویر آرایش شده ی شان هست تجدید نظر کنند. و برای ترویج حجاب اسلامی به راه های دیگر پر اثری به غیر از انتشار تصاویر شخصیشان بپردازند از قبیل ترویج داستان ها و کتاب های مبلغ حجاب و یا ترویج مسائل انگیزشی در تایید حجاب و یا تبلیغ منطق حجاب و همچنین بازگو کردن مضرات بی حجابی و بی عفتی و صدها راه دیگر که قطعا اگر روی آن تامل شود راه های بیشتر و بهتری برای آن پیدا خواهند کرد.
در ادامه پرسش یک دختر خارجی درباره حجاب از استاد رحیم پورازغدی را برایتان می گذارم که شنیدنش خالی از لطف نیست.
صوت/ پاسخ استاد رحیم پور ازغدی به یک دختر خارجی در مورد حجاب ـ دانلود
ارسال نظر