بازارچه صنایع‌دستی گرگان با حضور رییس سازمان میراث فرهنگی افتتاح شد.

بازارچه دائمی صنایع‌دستی در گلستان افتتاح شد + تصاویر

به گزارش گلستان 24 در این بازارچه که بااعتباری بالغ‌بر یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال احداث‌شده، ۲۳ غرفه شامل انواع صنایع‌دستی فعال است.

مکان برگزاری این بازارچه خانه تاریخی باقری‌ها واقع در بافت تاریخی گرگان است و ۳۵ نفر با ۲۸ رشته هنری در این نمایشگاه فعالیت دارند.

غرفه‌های این بازارچه شامل صنایع‌دستی فلزی و قلم‌زنی روی مس، سفال شامل سفالگری سنتی و صنعتی، طراحی و نقاشی سنتی، صحافی و حجاری سنتی، قلاب‌بافی، بافته‌های داری، سفال سرامیک و میناکاری، ابریشم‌بافی، جاجیم، چرم دست‌دوز، صنایع‌دستی چوبی همچون منبت و معرق‌کاری، صنایع‌دستی سنگی شامل سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی، پیکره‌تراشی، منبت و گره چینی، رودوزی، البسه محلی و چاپ باتیک است.

بستر فروش محصولات هنرمندان گلستان فراهم شد

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان گلستان در حاشیه این مراسم به خبرنگاران استان گفت: عملیات اجرایی فاز دوم بازارچه دائمی صنایع‌دستی در گلستان در صورت تأمین اعتبار به‌منظور حمایت از هنرمندان استان استارت خواهد خورد.

ابراهیم کریمی با اشاره به اهمیت راه‎اندازی بازارچه صنایع‌دستی در گلستان بیان داشت: هنرمندان استان محصولات صنایع‌دستی خود را به‌صورت کارگاه‎های زنده در معرض دید علاقه‌مندان می‎گذارند و بستر فروش این محصولات نیز فراهم می‎شود.

وی از آغاز عملیات اجرایی موزه روستایی میراث فرهنگی در استان گلستان خبر داد و خاطرنشان کرد: عملیات اجرایی این موزه در پارک جنگلی قرق با حضور سلطانی فر معاون رئیس‎جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌د‌ستی و گردشگری کلید خورد.

راه‎اندازی موزه روستایی باعث رونق اقتصادی گلستان می‎شود

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان گلستان با اشاره به اینکه موزه روستایی گلستان دومین موزه روستایی در کشور است، گفت: این موزه در زمینی به مساحت 700 هکتار در پارک جنگلی قرق استقرار پیدا می‎کند.

کریمی در خصوص اهداف ایجاد موزه روستایی گفت: مردم باید با اصالت و آداب و سنن گذشته خود مأنوس باشند، این آداب نباید درگذر زمان به ورطه فراموشی سپرده شود لذا با ایجاد چنین موزه‎ای سعی داریم تا فرهنگ غنی تاریخی خود را ترویج کنیم.

وی فعالیت‎های فرهنگی، بازی‎های بومی محلی و آئین‎های مطالعه را از جنبه‎های مختلف راه‎اندازی موزه روستایی برشمرد و اظهار کرد: این موزه در رونق اقتصادی استان گلستان و افزایش اقامت مسافران و گردشگران نقش اساسی ایفا می‎کند و در ایجاد اشتغال نیز اثرگذار خواهد بود.

nilkooh344 13

nilkooh344 13

nilkooh344 13

nilkooh344 13

nilkooh344 13

nilkooh344 13

nilkooh344 13

nilkooh344 13

nilkooh344 13

nilkooh344 13

nilkooh344 13

نیلکوه

ارسال نظر

آخرین اخبار