شهاب حسینی دلیل رد پیشنهاد ۴ میلیاردی برای تبلیغ یک محصول را ترجیح دادن منافع جمعی به شخصی دانست و اعلام کرد از آن بنگاه اقتصادی خواسته این پول را برای فعالیت‌های فرهنگی هنری با حضور جوانان خرج کند.

به گزارش گلستان24، شهاب حسینی بازیگر سینمای ایران که به تازگی برای انجام مجموعه‌ای از فعالیت های فرهنگی به عنوان مدیر هنری با یکی از نهادهای فعال در عرصه تولید و عرضه فرش ایرانی قرارداد بسته است شامگاه ۱۸ مرداد در مراسمی درباره برنامه های آتی خود گفت: حمایت و کشف استعدادهای جوان و دمیدن روح تازه بر پیکره هنر این سرزمین در حوزه های مختلف فرهنگی چون سینما، تلویزیون، انتشار کتاب و توجه به موسیقی به ویژه موسیقی نواحی از مهمترین اهداف این حرکت فرهنگی است.

شهاب حسینی که پیشنهاد ۴ میلیاردی برای تبلیغات یک محصول اقتصادی را نپذیرفته و طی رایزنی با آن نهاد تصمیم گرفته این پول را در عرصه تولید آثار فرهنگی و هنری هزینه کند درباره انگیزه های شخصی خود بیان کرد: من اعتقاد دارم باید از منفعت و حساب شخصی خود چشم پوشی کنیم و اگر فرصت هایی از این دست ایجاد می شود آن را صرف سرمایه گذاری در جهت منفعت جمعی کنیم.

این بازیگر که فیلم «دوران عاشقی» را در اکران دارد با اشاره به نواقص موجود در سینمای ایران توضیح داد: در طول سال‌های متمادی فعالیتم در سینمای ایران نقص های بسیاری را در این عرصه شاهد بوده ام که یکی از این نقص ها نبود بودجه و امکانات لازم برای حضور استعدادهای جوان در عرصه فرهنگ و هنر است.

وی متذکر شد: فیلمسازان جوان بسیاری را که آماده حضور در عرصه فیلمسازی بودند سراغ دارم که به دلیل نداشتن سرمایه کافی از این هنر و صنعت رانده شده اند. از همین رو تلاش می کنیم روش های جدید برای فعالیت در این عرصه فراهم کنیم تا جوانان مستعد بتوانند راحت فیلم بسازند و در عین حال آزمون و خطا می کنیم تا بدانیم آیا می شود تفکر و اندیشه های ساختاری جدید را به استانداردهای جهان نزدیک کنیم.

شهاب حسینی در پاسخ به اینکه سرمایه موجود چگونه به جوانان فعال در عرصه فرهنگ و هنر اختصاص می یابد، گفت: به تازگی به عضویت انجمن صنفی تهیه کنندگان مستقل سینمای ایران به مدیریت غلامرضا موسوی در آمده ام و امیدوارم از طریق این انجمن صنفی که به اعتقاد من فعالیت خوبی دارد بتوانیم بودجه لازم را به سینماگران جوان اختصاص دهیم.

وی با بیان این مطلب که فیلم سینمایی برای تولید در دستور کار دارد، گفت: نخستین برنامه اجرایی در بنگاه سرمایه دار تولید فرش ایرانی تولید یک فیلم بلند به تهیه کنندگی سعید ملکان و به کارگردانی احسان بیگلری به عنوان یک فیلم‌اولی است و بعد از آن در نظر داریم از ظرفیت موجود در تولید فیلم های تلویزیونی بهره ببریم. ضمن اینکه در تولید این آثار به نمایشنامه و رمان های ایرانی و خارجی و همچنین اقتباس های ادبی نیز توجه ویژه ای داریم.

بازیگر فیلم «پرسه در مه» با اشاره به این مطلب که حمایت مالی تنها به تولید فیلم های سینمایی منحصر نمی شود، بیان کرد: قرار نیست حمایت مالی تنها در عرصه سینما صورت گیرد بلکه حمایت از نوازنده‌های خلاق و جوانان که در شهرهای دور افتاده و بی نام و نشان کار می کنند و هیچ جا دیده نمی شوند و یا جوانان نویسنده و شاعر که دنبال چاپ آثار خود هستند نیز مد نظر است. در واقع هدفم تکرار تجربه های گذشته نیست.

حسینی تصریح کرد: من واسطه بین سرمایه و استعدادهای جوان هستم تا بتوانیم در یک روند تعاملی کار خیر چند منظوره انجام دهم. از همین رو برای من فرقی نمی کند در شرایط فعلی با چه عنوانی به عرصه فرهنگ و هنر خدمت کنم. گاهی ممکن است این حضور در لباس تهیه کننده باشد، گاهی ممکن است به عنوان کارگردان فیلمی را بسازم، گاهی ممکن است بازیگر و گاهی هم تنها تماشاگر باشم.

وی یادآور شد: هنر بازیگری به تنهایی روح مرا اقناع نمی کند و انجام فعالیت های زیربنایی و حمایت از جوانان فعال در عرصه فرهنگ و هنر را دریچه ای برای ارج نهادن به هنر این سرزمین می‌دانم. باید اعتماد به عرصه سرمایه گذاری فرهنگی برگردد و بخش خصوصی را تشویق به حضور در عرصه تاثیرگذار فرهنگی کرد.

/مهر

ارسال نظر

آخرین اخبار