تبلیغ مهم است نه اسکار
فرصتی برای ابلاغ پیام جهانی محمد رسول الله(ص)
همه باید بدانیم که محمد رسول الله(ص)، متفاوت از یک فیلم است؛ مبلغی است که بنا دارد به سراغ مردم دنیا برود بنا بر این حتی اگر سنگ هم بخورد باید آن را قدر بدانیم.
سرانجام روز گذشته، فیلم سینمایی محمد رسول الله(ص) آخرین ساخته مجید مجیدی و برجسته ترین فیلم تاریخ سینمای ایران به اتفاق آراء هیات انتخاب به آکادمی علوم و هنرهای تصویری معرفی شد تا در جایزه اسکار 2016 به عنوان نماینده ایران حضور داشته باشد.
به گزارش گلستان24، جایزه آکادمی که آن را بهطور غیررسمی اسکار (Oscar) مینامند، جایزهای است که هر ساله توسط آکادمی علوم و هنرهای تصاویر متحرک (AMPAS) آمریکا به بهترین آثار صنعت سینما اهدا میشود. این مراسم یکی از شاخصترین مراسمهای اهدای جوایز در جهان است و هر ساله در بیش از ۱۰۰ کشور جهان بهصورت زنده پخش میشود.
در سال های گذشته فیلم های مختلفی از سوی ایران به این جایزه معرفی شده است که نقد و بررسی آنها مجالی دیگر می طلبد در این موضوع نیز که نیت برگزار کنندگان اسکار و جوایز آنها سیاسی است نیز تقریبا محل بحث نیست. این جایزه همان است که به فیلم ضعیفی مانند آرگو از درون کاخ سفید و توسط همسر رئیس جمهور آمریکا اهدا شد تا نشان دهد که هنر برای هنر افسانه ای بیش نیست و نباید چندان این قضیه را جدی گرفت اما یک مساله را نمی توان انکار کرد و آن هم اهمیت جهانی این رویداد است.
اسکار هر سال توسط ده ها میلیون نفر رصد می شود، آثاری که در آن موفق به کسب جایزه یا دیپلم های افتخار می شوند مورد توجه همه سینمادوستان جهان قرار می گیرد و جدای از این مساله فضایی را فراهم می آورد که آثار شرکت کننده تا حد خوبی دیده می شوند.
معرفی فیلم فاخر محمد رسول الله(ص) به اسکار، نیز در همین راستا باید ارزیابی کرد. این نکته را نباید از نظر دور داشت که ما به عرصه ای قدم گذاشتیم که از پیش می دانیم زمین بازی ما نیست پیشاپیش باید بدانیم که به احتمال بسیار زیاد هرگز جایزه ای از سوی داوران اسکار به فیلم اهدا نخواهد شد اما این مساله قطعا نافی ارزش های فیلم نیست.
محمد رسول الله(ص)، حامل یک پیام است، پیام محبت و رحمانیت و دوستی اسلام و پیامبر رئوف و رحیمش که بنا دارد به سوی مردم جهان ارسال شود و تاثیری روی آنها بگذارد. فیلم بنا ندارد جایزه بگیرد یا مثلا به فروش چند صد میلیارد دلاری در سطح جهان برسد زیرا اصولا برای این مساله ساخته نشده است.
مجیدی در این فیلم خواسته که ابزار سینما را در خدمت تبلیغ در آورد و به وسیله زیبایی های آن با زبانی همه فهم از پیامبرش بگوید و اسکار یکی از راه های ابلاغ این پیام به جهانیان و رساندن آن به گوش مستضعفین فکری و فرهنگی در اقصی نقاط جهان است.
همه باید بدانیم که محمد رسول الله(ص)، متفاوت از یک فیلم است؛ مبلغی است که بنا دارد به سراغ مردم دنیا برود بنا بر این حتی اگر سنگ هم بخورد باید آن را قدر بدانیم.
ارسال نظر