این اثر یک فیلم مستند آمریکایی است که در آن تلاشی موفق برای از میان بردن قانون منع ازدواج همجنس­گراها در کالیفرنیا به نمایش گذاشته شده است. نخستین اکرانش در جشنواره­ی فیلم ساندنس _ ایالت یوتا؛ ایالات متحده­ی آمریکا _ برگزار شد و طولانی­ترین تشویق توسط مخاطبان را در پی داشت.

پرونده ی خلاف 8"        The Case Against 8

 " پرونده ی خلاف 8"        The Case Against 8

کارگردان: بن کانتر و رین وایت

نویسندگان: بن کانتر و رین وایت

محصول 2014 آمریکا

کارگردان فیلم

بن کاتنر: برای ده سال جزو هیئت رئیسه اجرایی در شرکت­های پارامونت پیکچر و اوپن رود فیلم (Paramount Pictures and Open Road Film) فعالیت داشته است، جایی که اخیرا وی بیشترین تولیدات و فعالیت­هایش را در آنجا ارائه کرده است. وی فیلم­هایی مانند: حقیقت ناخوشایند، نوجوان آمریکایی، یک خانه­ی شکار شده، عوارض جانبی، خاکستری و پایان تماشا را در کارنامه­ی خود دارد. ریان وایت کارگردان و تهیه کننده­ی فیلم  است. از کارهای وایت می­توان به: پایتخت جرم؛ مرگ اشتباهی اشاره کرد.

مقدمه

این اثر یک فیلم مستند آمریکایی است که در آن تلاشی موفق برای از میان بردن قانون منع ازدواج همجنس­گراها در کالیفرنیا به نمایش گذاشته شده است. نخستین اکرانش در جشنواره­ی فیلم ساندنس _ ایالت یوتا؛ ایالات متحده­ی آمریکا _ برگزار شد و طولانی­ترین تشویق توسط مخاطبان را در پی داشت. prolonged standing ovation

 "" برگزار شد و طولانی ترین تشویق توسط مخاطبان را در بر داشت.ات متحده ی آمریکا.

داستان فیلم

این فیلم مستند به رویدادی واقعی در سال 2008 برمی­گردد. در ماه می 2008 دادگاه عالی کالیفرنیا، قانون ازدواج همجنس­گرایان را تصویب می­کند اما این کار مورد مخالفت شدید احزاب مخالف قرار می­گیرد و شش ماه بعد در همان سال همزمان با انتخاب باراک اوباما به عنوان رئیس جمهور، با آراء مخفی و پشت پرده این قانون لغو شد و ازدواج منحصرا بین زن و مرد تعریف شد. 18000 زوج که ازدواج کرده بودند و یا در شرف ازدواج هستند از نظر قانون مجرم شناخته می­شدند.

این قانون به سرعت واکنش­هایی را در مجامع عمومی به وجود می­آورد. یک فعال اجتماعی به نام چاد گریفن یک نهاد آمریکایی را برای برابری حقوق به راه می­اندازد و میتینگ­هایی را تشکیل می­دهد و از مهمترین منتقدان پرونده­ی 8 محسوب می­شود.

در این راستا تد اوسلون؛ یک وکیل و ژنرال بازنشسته دولت جورج بوش که مهمترین پرونده­ی مربوط به ریاست جمهوری را به تازگی با موفقیت به انجام رسانده بود؛ دادگاهی کردن این پرونده را بر عهده می­گیرد و در این پرونده یک شخص دیگر به نام دیوید بیوس که در دولت قبل در حزب مخالف وی بود در این پرونده با تد اوسلون همکار می­شود.

اوسلون یک محافظه کار و یک فرد خبره و باهوش نشان داده شده است که معتقد است فانون نه تنها باید از ازدواج همجنس­گراها بلکه از همه­ی زوج­هایی که دلباخته­ی هم هستند حمایت کند!!!

آن­ها در این پرونده به شاکی خصوصی احتیاج دارند و این مشکل با حضور دو زوج به نام­های کریس پری و سندی اسپیر و همینطور جف زاریلو و پاول کتیمی حل می­شود.

ما در این فیلم کریس و سندی را می­بینیم که متقبل می­شوند که در حمایت از نفض این قانون بخشی از این پرونده شود و همینطور شاهد صحنه­های رمانتیکی جف و پاول هستیم که می­خواهند به هر نحوی که شده باهم بمانند و تبدیل به نقطه ی کانونی این جنبش می­شوند.

 

این فیلم روایت دعاوی قضایی بر سر ملغی کردن قانون منع ازدواج همجنس­گرایان است که به صورت ویژه­ای به دو زوج به نام­های کریس و اندی و پل و جف می­پردازد. این دو زوج در این پرونده کانون توجهات قرار می­گیرند. گرچه این فیلم به آرامی شروع می­شود و بیشتر شبیه سکانس­های جداگانه است و شباهتی به فیلم مستند ندارد؛ اما به زودی وارد نقطه­ی عطف داستان می­شود و به یک داستان بسیار جذاب برای مخاطبان تبدیل می­شود و داستان دو زوجی که عاشق یکدیگر هستند را به زیبایی روایت می­کند تا بتواند این امر را مطالبه­ای به حق و خواسته­ای منطقی جلوه دهد.

چرایی مشروعیت یافتن همجنس­گرایی در عصر معاصر

انديشه تساوي‌گرايانه فمينيسم‌ها درباره رفتار جنسي زن و مرد سبب ساز ظهور موضوع دفاع از همجنس‌گرايي و مبارزه با غیرهمجنس‌گرايي به مثابه عامل سرکوب زنان در انديشه فمينيسم شد. با از میان رفتن نهاد خانواده و بی­ارزش شدن امر ازدواج، طبیعی است که مردان و زنان خارج از این امور در پی آزادی‌های بی حد و حصر به ارتباط های جنسی روی آورده و سرانجام سر از همجنس بازی درآورند.

 

آزادی بی حد و حصر فمينيست‌های افراطی به عنوان مخرب­ترین و زننده­ترین تئوری اجتماعی منجر به ایجاد پدیده همجنس­گرایی شد، پدیده‌ای که می­توان گفت یکی از نتایج لاینفک مرد ستیزی فمينيست­ها است. این امر از دیرباز یکی از منفورترین و مذموم­ترین رفتار نا بهنجار بشری است که در غالب ادیان و فرهنگ­ها به شدت مورد نهی و مذمت قرار گرفته است. در دین مبین اسلام و آموزه­های وحیانی آن نیز این امر به شدت مورد نهی قرار گرفته است، این پدیده که در رابطه با مردان لواط (Perderasty) و در رابطه با زنان مساحقه(Lesbianism)  نامیده شده است در آیات و روایات فراوانی وارد شده است. اما در دنیای امروز این امر به شدت شیوع یافته و نبود آن را خلاف حقوق بشر و آزادی انسان قلمداد می­کنند.

ارسال نظر

آخرین اخبار