پرونده ی خلاف 8" The Case Against 8
این اثر یک فیلم مستند آمریکایی است که در آن تلاشی موفق برای از میان بردن قانون منع ازدواج همجنسگراها در کالیفرنیا به نمایش گذاشته شده است. نخستین اکرانش در جشنوارهی فیلم ساندنس _ ایالت یوتا؛ ایالات متحدهی آمریکا _ برگزار شد و طولانیترین تشویق توسط مخاطبان را در پی داشت.
" پرونده ی خلاف 8" The Case Against 8
کارگردان: بن کانتر و رین وایت
نویسندگان: بن کانتر و رین وایت
محصول 2014 آمریکا
کارگردان فیلم
بن کاتنر: برای ده سال جزو هیئت رئیسه اجرایی در شرکتهای پارامونت پیکچر و اوپن رود فیلم (Paramount Pictures and Open Road Film) فعالیت داشته است، جایی که اخیرا وی بیشترین تولیدات و فعالیتهایش را در آنجا ارائه کرده است. وی فیلمهایی مانند: حقیقت ناخوشایند، نوجوان آمریکایی، یک خانهی شکار شده، عوارض جانبی، خاکستری و پایان تماشا را در کارنامهی خود دارد. ریان وایت کارگردان و تهیه کنندهی فیلم است. از کارهای وایت میتوان به: پایتخت جرم؛ مرگ اشتباهی اشاره کرد.
مقدمه
این اثر یک فیلم مستند آمریکایی است که در آن تلاشی موفق برای از میان بردن قانون منع ازدواج همجنسگراها در کالیفرنیا به نمایش گذاشته شده است. نخستین اکرانش در جشنوارهی فیلم ساندنس _ ایالت یوتا؛ ایالات متحدهی آمریکا _ برگزار شد و طولانیترین تشویق توسط مخاطبان را در پی داشت. prolonged standing ovation
"" برگزار شد و طولانی ترین تشویق توسط مخاطبان را در بر داشت.ات متحده ی آمریکا.
داستان فیلم
این فیلم مستند به رویدادی واقعی در سال 2008 برمیگردد. در ماه می 2008 دادگاه عالی کالیفرنیا، قانون ازدواج همجنسگرایان را تصویب میکند اما این کار مورد مخالفت شدید احزاب مخالف قرار میگیرد و شش ماه بعد در همان سال همزمان با انتخاب باراک اوباما به عنوان رئیس جمهور، با آراء مخفی و پشت پرده این قانون لغو شد و ازدواج منحصرا بین زن و مرد تعریف شد. 18000 زوج که ازدواج کرده بودند و یا در شرف ازدواج هستند از نظر قانون مجرم شناخته میشدند.
این قانون به سرعت واکنشهایی را در مجامع عمومی به وجود میآورد. یک فعال اجتماعی به نام چاد گریفن یک نهاد آمریکایی را برای برابری حقوق به راه میاندازد و میتینگهایی را تشکیل میدهد و از مهمترین منتقدان پروندهی 8 محسوب میشود.
در این راستا تد اوسلون؛ یک وکیل و ژنرال بازنشسته دولت جورج بوش که مهمترین پروندهی مربوط به ریاست جمهوری را به تازگی با موفقیت به انجام رسانده بود؛ دادگاهی کردن این پرونده را بر عهده میگیرد و در این پرونده یک شخص دیگر به نام دیوید بیوس که در دولت قبل در حزب مخالف وی بود در این پرونده با تد اوسلون همکار میشود.
اوسلون یک محافظه کار و یک فرد خبره و باهوش نشان داده شده است که معتقد است فانون نه تنها باید از ازدواج همجنسگراها بلکه از همهی زوجهایی که دلباختهی هم هستند حمایت کند!!!
آنها در این پرونده به شاکی خصوصی احتیاج دارند و این مشکل با حضور دو زوج به نامهای کریس پری و سندی اسپیر و همینطور جف زاریلو و پاول کتیمی حل میشود.
ما در این فیلم کریس و سندی را میبینیم که متقبل میشوند که در حمایت از نفض این قانون بخشی از این پرونده شود و همینطور شاهد صحنههای رمانتیکی جف و پاول هستیم که میخواهند به هر نحوی که شده باهم بمانند و تبدیل به نقطه ی کانونی این جنبش میشوند.
این فیلم روایت دعاوی قضایی بر سر ملغی کردن قانون منع ازدواج همجنسگرایان است که به صورت ویژهای به دو زوج به نامهای کریس و اندی و پل و جف میپردازد. این دو زوج در این پرونده کانون توجهات قرار میگیرند. گرچه این فیلم به آرامی شروع میشود و بیشتر شبیه سکانسهای جداگانه است و شباهتی به فیلم مستند ندارد؛ اما به زودی وارد نقطهی عطف داستان میشود و به یک داستان بسیار جذاب برای مخاطبان تبدیل میشود و داستان دو زوجی که عاشق یکدیگر هستند را به زیبایی روایت میکند تا بتواند این امر را مطالبهای به حق و خواستهای منطقی جلوه دهد.
چرایی مشروعیت یافتن همجنسگرایی در عصر معاصر
انديشه تساويگرايانه فمينيسمها درباره رفتار جنسي زن و مرد سبب ساز ظهور موضوع دفاع از همجنسگرايي و مبارزه با غیرهمجنسگرايي به مثابه عامل سرکوب زنان در انديشه فمينيسم شد. با از میان رفتن نهاد خانواده و بیارزش شدن امر ازدواج، طبیعی است که مردان و زنان خارج از این امور در پی آزادیهای بی حد و حصر به ارتباط های جنسی روی آورده و سرانجام سر از همجنس بازی درآورند.
آزادی بی حد و حصر فمينيستهای افراطی به عنوان مخربترین و زنندهترین تئوری اجتماعی منجر به ایجاد پدیده همجنسگرایی شد، پدیدهای که میتوان گفت یکی از نتایج لاینفک مرد ستیزی فمينيستها است. این امر از دیرباز یکی از منفورترین و مذمومترین رفتار نا بهنجار بشری است که در غالب ادیان و فرهنگها به شدت مورد نهی و مذمت قرار گرفته است. در دین مبین اسلام و آموزههای وحیانی آن نیز این امر به شدت مورد نهی قرار گرفته است، این پدیده که در رابطه با مردان لواط (Perderasty) و در رابطه با زنان مساحقه(Lesbianism) نامیده شده است در آیات و روایات فراوانی وارد شده است. اما در دنیای امروز این امر به شدت شیوع یافته و نبود آن را خلاف حقوق بشر و آزادی انسان قلمداد میکنند.
ارسال نظر