هنگامه شهیدی محکوم فتنه ۸۸ اقدام علیه امنیت کشور استاد دانشگاه آزاد شد!
دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین _ پیشوا هم در این بین از این قاعده مستثنی نیست. این دانشگاه در اقدامی قابل تأمل، هنگامه شهیدی که در جریان فتنه ۸۸ دستگیر و به شش سال حبس محکوم شده را به عنوان استاد به کارگیری کرده است.
به گزارش گلستان24، به نقل از ندای پیشوا، همانگونه که استکبار پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بنیان این نظام مقدس را هدف قرار داده است، متاسفانه شیاطین منحرف در درون انقلاب نیز از ابتدای پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، با حمایت همه جانبه طاغوتیان و مستکبران در تمام دنیا کمر همت بستهاند که ارکان نظام اسلامی و نهادهای اثرگذار و پرورش دهنده نیروی انسانی برای جبهه انقلاب را فرو ریزند.
این افراد بدون در نظر گرفتن این مهم که انقلاب اسلامی بهواسطه ریخته شدن خون صدها هزار جوان غیور و بصیر این مرز و بوم پای نهال انقلاب به پیروزی رسیده است، دست از خود فروشی خود بر نداشته و آرمانهای انقلاب اسلامی را به تاراج گذاشتهاند.
دشت ورامین که نقش بسزایی در پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، قیام ۱۵ خرداد، دوران هشت سال دفاع مقدس و مقابله با فتنه ۸۸ داشته و مردم این خطه از پیشگامان پاسداری از حریم ولایت هستند و در جریان فتنه ۸۸ با تاسی به پدران خود در قیام ۱۵ خرداد کفن بر تن کرده و با پای پیاده از دیار خود به سمت بیت رهبر معظم انقلاب حرکت کرده و پشتیبانی خود را از ولایت فقیه نشان دادهاند.
امروز متاسفانه شاهد این است که با کج سلیقگی دانشگاه آزاد اسلامی شاهد حضور یک محکوم فتنه در این خطه آن هم نه تنها حضور بلکه برای نقش آفرینی در نهادی که مسئولیت پرورش سربازان و آینده سازان انقلاب اسلامی را برعهده دارد، برگزیده شده است و گویی قرار است به عنوان استاد الگویی برای جوانان این مرز و بوم شود. جوانانی که خود در عرصههای مختلف بصیرت خودشان را به رخ جهانیان کشیدند.
با توجه به ضرب المثل قدیمی که آدم خواب را میتوان بیدار کرد، اما فردی که خود را به خواب زده است نمیتوان بیدار کرد، نیاز است برای این افرادی که خودشان را به خواب زدهاند یادآور شوم که فتنه سال ۸۸ خسارتهای مادی و معنوی فراوانی بر پیکره انقلاب وارد کرد و هدف آن براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی بود.
در فتنه ۸۸، ملت بصیر و بیدار به فرمان رهبر عزیزشان وارد صحنه شدند و سیل خروشان مردم دوباره خیابانهای تهران را از لجن و کثافات نفاق پاک کرد.
اما امروز بازهم عدهای خود را به خواب زدهاند که فتنه ۸۸ تمام شد و در سایه همین غفلت که متاسفانه برخی خواص نقش پررنگتری در این تصور باطل دارند، درگیر آن هستند، عدهای عزم خود را جزم کردهاند که در قدم اول سران و عوامل فتنه را تطهیر کرده و در قدم دوم بستر فتنه جدید را از دانشگاهها شروع کنند.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین _ پیشوا هم در این بین از این قاعده مستثنی نیست. این دانشگاه در اقدامی قابل تأمل، هنگامه شهیدی که در جریان فتنه ۸۸ دستگیر و به شش سال حبس محکوم شده را به عنوان استاد به کارگیری کرده است.
هنگامه شهیدی کیست؟
هنگامه شهیدی از فعالان سیاسی با گرایشات اصلاحطلبانه است. او از جمله کاندیداهای حزب کارگزاران سازندگی در انتخابات دوره دوم شوراهای اسلامی شهر و روستای تهران بودهاست که حائز رتبه ۴۹ تهران شد.
هنگامه شهیدی در دو سال آخر ریاست جمهوری سید محمد خاتمی بهعنوان مشاور رئیس سازمان ملی جوانان خدمت میکرد.
او از اواخر سال ۸۳ تا انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۴ در ستاد انتخاباتی هاشمی رفسنجانی به فعالیت مشغول بود و مسئولیت کمیته بانوان این ستاد را بر عهده داشت و عضو «اتاق فکر» هاشمی رفسنجانی محسوب میشد.
هنگامه شهیدی در پاییز ۱۳۸۷ با عضویت در حزب اعتماد ملی استان تهران به عنوان مشاور مهدی کروبی دبیرکل حزب اعتماد ملی برگزیده شد و در زمینه مسائل زنان و بینالملل به وی مشاوره میداد.
او که از حمایتگران اولیه دادخواست کمپین قانون بی سنگسار است، در ششم مرداد ۱۳۸۵ با ارسال نامهای به آیتالله شاهرودی رئیس وقت قوه قضاییه در خصوص توقف حکم اسلامی سنگسار از او خواست تا رافت اسلامی را شامل حال اشرف کلهر و ملکه قربانی و چند تن دیگر از زنان در شرف سنگسار کند.
اشرف کلهر زنی بود که همسرش را با همدستی مرد جوانی به قتل رساند. این زن همچنین مدتی با همدستش زنای محصنه داشت. زن ۳۷ ساله پس از دستگیری به جرم خود اعتراف کرد که قضات دادگاه او را به اتهام معاونت در قتل به ۱۵ سال حبس و به خاطر زنای محصنه به سنگسار محکوم کردند.
حضور فعال هنگامه شهیدی در فتنه
هنگامه شهیدی در روز سهشنبه نهم تیر ۱۳۸۸ و در پی دستگیریهای پس از انتخابات ریاست جمهوری ایران بازداشت شد.
گفتنی است، در ابتدا برای آزادی او در خواست وثیقه یک میلیارد ریالی شد ولی در دوم آبان قرار مجرمیت برای او صادر شد و پرونده او به دادگاه فرستاده شد.
اتهامات شهیدی شامل شرکت در اجتماعات غیر قانونی، تبانی به قصد بر هم زدن امنیت، تبلیغ علیه نظام، اخلال در نظم عمومی و اهانت به ریاست جمهوری بود.
در سوم آبان ۱۳۸۸ شهیدی دست به اعتصاب غذا و دارو زد و پس از ۱۲۱ روز بازداشت توانست با مهدی کروبی تماس تلفنی داشته باشد.
شهیدی در ۱۰ آبان ۱۳۸۸ با سپردن وثیقه ۹۰ میلیون تومانی آزاد شد. قاضی شعبه ۵۴ دادگاه تجدید نظر استان تهران در اردیبهشت ۱۳۸۹، شهیدی را به شش سال حبس تعزیری محکوم کرد.
قاضی شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب او را درباره تبلیغ علیه نظام به یک سال حبس تعزیری و به اتهام اجتماع و اقدام علیه امنیت کشور به پنج سال حبس تعزیری و به اتهام توهین به رییس دولت به ۹۱ روز حبس تعزیری محکوم کرده بود که این حکم در دادگاه تجدید نظر به شش سال حبس تعزیری تبدیل شد.
حال سئوال وارثان قیام ۱۵ خرداد از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین _ پیشوا این است که دلیل حضور و بهکارگیری چنین فردی بهعنوان استاد در این واحد دانشگاهی چیست؟
مردم بصیر و همیشه در صحنه ایران اسلامی بهویژه دشت خون و قیام بیصبرانه در انتظار شنیدن پاسخ مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین _ پیشوا در ارتباط با این موضوع هستند و ندای پیشوا این حق را برای مسئولان این واحد دانشگاهی قائل است تا از طریق این پایگاه اطلاعرسانی پاسخ خودش را به گوش مردم بصیر ایران اسلامی برساند.
منبع: عدالت خواهان
ارسال نظر