رقابت فشن شوهای زیرزمینی برای دیده شدن مانکن های عریان ایرانی در ماهواره

تامل برانگیز آنکه این مزون ها و شوهای لباس در رقابتی تنگاتنگ بایکدیگر از مراسم هایی که زنها در آن لباس های راحت پوشیده اند، فیلم برداری های حرفه ای انجام داده و برای پخش در شبکه های ماهواره ای ارسال می کنند.

مزون های شبانه و زیرزمینی تبلیغ لباس های شبکه ماهواره ای بهاییت

لباس های زنانه ای که شب در ماهواره تبلیغ می شوند و مشتری می تواند با شماره ای که در شبکه ماهواره ای زیر نویس شده است و متعلق به ایران است، تماس بگیرد و برای خرید آن اقدام کند.

به گزارش گلستان 24، چند سالی هست که این شیوه در فروش محصولات و کالاهای زنانه و البته مردانه و تبلیغ توسط شبکه های ماهواره ای صورت می پذیرد، این هم از آن دسته از مسائلی است که به این دولت و آن دولت ربطی ندارد. همه فکر می کنند وظیفه دستگاه دیگری است که روی این مسئله نظارت کند، به خاطر همین هرکس مسئله را به دیگری محول می کند و خود شانه خالی می کند، و این مسئله تا جایی پیش می رود که وقتی پلیس به وظیفه اش در برخورد با بدپوششی عمل می کند، تخریب ها علیه آن آغاز می شود.

مزون های لباس های تبلیغ شده در برخی شبکه های ماهواره ای خاص که متعلق به بهاییت و سلطنت طلب هاست، یکی دوسالیست که با قوت در تهران و چند شهر دیگر از جمله شیراز، مشهد و اصفهان با قوت به کار خود ادامه می دهند و برخی از آنها با تبلیغات فیس بوکی و فعالیت در شبکه های اجتماعی حتی برای ورودی افراد نیز هزینه هایی غیرقابل باور دریافت می کنند.

تامل برانگیز آنکه این مزون ها و شوهای لباس در رقابتی تنگاتنگ بایکدیگر از مراسم هایی که زنها در آن لباس های راحت پوشیده اند، فیلم برداری های حرفه ای انجام داده و برای پخش در شبکه های ماهواره ای ارسال می کنند.

چندی پیش در گزارشی که یکی از خبرگزاری ها درباره این مزون ها منتشر کرده بود، به مصاحبه با صاحب یکی از این مزون ها شاره کرده بود و وی درپاسخ به این سوال که آیا نظارت و برخوردی با شما می شود یا خیر، گفته بود، همه را با پول می خرد.

تاسف برانگیز آنکه با توجه به مصوبات قانونی که مربوط به چندین وزارتخانه و دستگاه و نیروی انتظامی می شود، تنها و تنها پلیس به وظیفه خود عمل می کند و همین عمل به وظیفه موجب می شو تا تخریب های جدی علیه طرح «گشت ارشاد» صورت پذیرد و یا با کنایه در مورد آن سخن گفته شود.

چندی پیش حسن روحانی گفته بود که با ون نمی شود جوانان را هدایت کرد. حال آنکه مجموعه وزارتخانه های دولت که بر اساس مصوبات قانونی باید در این زمینه مواجهه های لازم را داشته باشند، کمتر فعالیتی در این مورد نداشته اند.

برای مثال هم وزارت بازرگانی(سابق) و هم وزارت ارشاد طبق قانون های مکرر مجلس در نظارت بر واردات پوشاک ناسالم و عدم ارائه مجوز برای برگزاری مراکز فساد موظفند تا در این مهم فعالانه دخیل باشند. براساس مصوبه لازم الاجرای شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز که با عنوان «راهبردهای گسترش فرهنگ عفاف» ابلاغ شده است، «ممانعت از تبلیغ الگو‌های مغایر با فرهنگ ایرانی ـ اسلامی» به عنوان یکی از راهبردهای گسترش فرهنگ عفاف ذکر شده و شورای فرهنگ عمومی کشور نیز در مصوبه ای با عنوان «سیاست‌ها و راهکارهای اجرایی گسترش فرهنگ عفاف و حجاب» درباره نقش وزارتخانه ها و وظایف قانونی و ذاتی آنها متذکر شده است به طوریکه وزارت فرهنگ و ارشاد موظف است از انتشار و تبلیغ کالاهای فرهنگی که با فرهنگ عفاف و حجاب مغایرت داشته باشد جلوگیری نماید  و  نظارت فرهنگی بر اینترنت و ایجاد سیاست‌های حمایتی و هدایتی به منظور تعمیق فرهنگ عفاف وحجاب و جلوگیری از ورود و گسترش مظاهر تهاجم فرهنگی را اعمال کند. وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز باید متعهد شود تا  نظارت مستمر و مؤثر بر عملکرد واحدهای تولیدی پوشاک از طریق سازمان‌های مربوطه و اهتمام برای اجرای مناسب‌تر مقررات در چیدمان آرایش/ تزیین ویترین‌ها و استفاده از مانکن‌ها جهت حفظ حریم عفت عمومی را مورد اعمال و نظارت قرار دهد.

در سایه غفلت مسئولان فرهنگی در داخل اما سفارتخانه های کاغذی کشورهای غربی، یعنی روزنامه های اصلاح طلب با تبلیغ برخی از این مزون ها و البته تایید محتوای آن ها در مطالب منتشره خود به پیاده نظامی برای جریان عفت زدای غربی تبدیل شده است.

جریانی که چندی پیش به  شکلی صریح و با برگزاری مزون در منزل یکی از سفرای یکی از کشورهای غربی در تهران دختران ایرانی را به مانکن های نیمه عریان تبدیل کرده که در مقابل سفیر کشور غربی شو لباس ارائه می دادند.

همه اینها و دردآورتر  غفلت مسئولان...

سراج24

ارسال نظر

آخرین اخبار