کتاب رسانه های اجتماعی و تغییر مذهبی
مطالب کتاب فوق که در قالب یک رساله به چاپ رسیده است در سه بخش طبقه بندی می شوند.
مطالب کتاب فوق که در قالب یک رساله به چاپ رسیده است در سه بخش طبقه بندی می شوند.
بخش اول این رساله به بررسی عملکرد رسانه های اجتماعی در شکل گیری ساختار گفتمان های دینی و معنوی در یک جامعه میپردازد. محتوای این بخش محصول مطالعه دقیقی بر نحوه پوشش رسانههای خبری انگلیس از موضوعاتی مانند مسیحیت، سکولاریسم و تنوع مذهبی است.
به علاوه ارزیابی تئوری های مطالعات دین و رسانه در برنامه های قدرتمند جامعه شناسی فرهنگی در ایالات متحده یکی از مهمترین مباحث این قسمت است. سوال دیگری که در این بخش به صورت موردی به آن پرداخته شده است تاثیر هم افزایی رسانه های جمعی و اجتماعی در درک عمومی مردم هلند از اسلام است.
محتوای بخش دوم این کتاب با وجود شباهت هایی که با قسمت اول دارد بر موضوع شکلگیری ذهنیت جوامع نسبت به شهدای رسانه ای و افراد مشهور رسانه ها، تجزیه و تحلیل سایت های جهادی و یوتیوب تاکید دارد.
و در نهایت بخش سوم به بررسی متمرکز تاثیر عملکرد رسانه های اجتماعی بر باور ها و رفتارهای دینی مردم جوامع می پردازد و سعی دارد تصویر پیچیده ای که از جنبه های زیبایی شناختی،جمعیت شناختی و گفتمان محوری فضاهای جدید ارتباطات و پیامدهای آن بر رفتار افراد وجود دارد را به وضوح درآورد.
محتوای این کتاب 232 صفحه ای که کلیدی ترین کلمات آن عبارتند از رسانههای اجتماعی, مقامات و قدرتهای مذهبی، معنویت، افکار عمومی و... توسط ماری گیلسپی، دیوید هربرت و آنیتا گرینهال به نگارش درآمده است.
ارسال نظر