پرستو صالحی گفت: خیلی از هنرمندانی که از ایران خارج شدند افسردگی می‌گیرند، زیرا دیگر آنها را نمی‌شناسند، ما به سوپرمارکت می‌رویم، مردم عکس سلفی می‌گیرند و ما به این روند عادت کردیم و اگر جز این باشد آزار می‌بینیم.

پرستو صالحی از افسردگی هنرمندان خارج از ایران گفت

به گزارش گلستان24، بیست و چهارمین قسمت برنامه اکسیر که به موضوع «توهین در فضای مجازی» می‌پرداخت میزبان «سرهنگ علیفر» و «پرستو صالحی» شد.

پرستو صالحی

بنا بر این گزارش، در ابتدای برنامه، گزارشگر معروف تلویزیون در رشته فوتبال، با بیان اینکه کمتر اهل مصاحبه و گفت‌وگو است، گفت: در حدود 15 ماه گذشته دوستان خبرنگار به من محبت دارند و مرتب تماس می‌گیرند و تقاضای مصاحبه دارند که البته با هماهنگی مدیرانم در شبکه ورزش گفت‌وگو کردم.

 

وی افزود: همزمان با تاسیس شبکه سه کارم را شروع کردم و بیش از 21 سال است که در فضای ورزشی کار می‌کنم یعنی از کار ژورنالیستی گرفته تا مربی‌گری در عرصه فوتبال را تجربه کردم و تعریف از خود نباشد کارم را بلدم و طی این سالها مردم فقط به تخصص من و چگونگی انجام وظایفم توجه داشتند.

 

این گزارشگر فوتبال تصریح کرد: اشتباه یک مجری در پخش زنده در تمام دنیا امری طبیعی است و من هم فقط یک اشتباه کردم آن هم روی شیطنت یک شیاد اینترنتی که متاسفانه با توجه به اینکه این آقا هم خلاف قانون عمل کرده و  هم خلاف اخلاق، دستگیر نشد.

 

علیرضا علیفر ادامه داد: کنترلی بر روی فضای مجازی نیست اما سالهای سال است که مطبوعات تحت کنترل شدید هستند  باید هم باشند، چیزی که در تمام دنیا هم  هست، باید مطابق با اصول، سیاست مملکت، مذهب و دین رسمی کشورمان حرکت کنند و حق ندارند خلاف این قواعد رفتار کنند؛ در رادیو و تلویزیون که اصلا کسی اگر یک کلمه حرف نامربوط بزند که انقدر انعکاس دارد که کسی جرات نمی‌کند چنین کاری را انجام دهد، در نهایت این می‌شود فضای حقیقی ما که همه چیز مرتب و منظم است اما چرا فضای مجازی را کسی کنترل نمی‌کند؟

 

وی با اشاره به اینکه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مسئول کنترل فضای مجازی است تاکید کرد: سایت‌های زیاد و مختلفی که در فضای مجازی وجود دارند فقط با سلیقه آن مدیر سایت می‌گذرد، یعنی مدیر سایت ذهنیت خودش را به جوان این کشور تزریق می کند، خانم های جوان ایرانی خیلی تاثیر پذیر و عاطفی  هستند، و به همین دلیل زود  از آنچه در سایتها گفته می شود تاثیر می گیرند.

 

این گزارشگر جنجالی فوتبال در ادامه با اشاره به اینکه از طعنه «عادل فردوسی پور» آزرده شده گفت: گله‌مند شدم از آن آقای گزارشگر و گفتم دست شما درد نکند، شما در حضور میلیون ها بیننده، هنگام گزارش فوتبال با من شوخی می کنید و خودمان که تلفنی با هم صحبت می کنیم می گویی ببخشید.

 

سرهنگ علیفر که در برنامه «اکسیر» با اجرای فرزاد حسنی سخن می‌گفت در پاسخ به اینکه چرا عده ای از کاربران برای بیان اعتراضشان در فضای مجازی به شما فحش می دهند گفت: آدم هایی که در رسانه های مجازی هستند به من حسادت دارند، آنها دوست ندارند که علیفر چهره روز باشد؛ انسان هرچه مهمتر باشد دشمن زیاد پیدا می‌کند؛ من فکر می کنم  چون آدم متفاوتی هستم با من خصومت دارند و همین افرادی که خصومت می کنند در طی مقاله های خودشان می پذیرند که «علیفر» سبک خاص خودش را دارد و از هیچ کَس تقلید نمی کند.

 

وی افزود: فوتبال در تلویزیون نیاز به گزارشگر ندارد، گزارشگر مربوط به رادیواست، تلویزیون در حال حاظر با بیش از 10 دوربین مسابقه را پخش می‌کند، و آن کسی که تماشگر تلویزیونی است از 10 زاویه گل را تماشا می‌کند، لذا اصلا نیازی نیست برایش توضیح بدهیم. گزارشگر فوتبال باید مفسر و تحلیلگر باشد، من چون مربیA  فوتبال دارم و ژورنالیست بودم و تخصص دارم در این کار، اهالی فن هم من را قبول دارند و این باعث شده آن تعدادی از دشمنان من در رسانه‌ها، من را مورد طمع قرار بدهند.

 

این گزارشگر قدیمی در پایان خاطرنشان کرد: من از جوانی و نوجوانی عادت دارم که چیزی را به دل نگیرم به خصوص اگر سن مخاطب پایین باشد، زود می‌بخشم، من از هیچ کسی دلگیر نیستم اما من از جوانی تابع این تز طرحم بودم، یعنی هر کسی با من مهربان بوده با او مهربان‌تر بودم و اگر کسی با من بی‌ادب بوده من با او بی‌ادب‌تر بودم و هرگز به کسی اجازه نمی‌دهم که در رسانه و یا در جلوی روی من توهین کند.

 

در بخش بعدی برنامه «اکسیر» نیز «پرستو صالحی» با اشاره به اهمیت وجود  فضای مجازی در ایران گفت: برای هنرمندان ایرانی خیلی لازم است که در فضای مجازی باشند ،و واقعا بدون فضای مجازی خیلی از ماها ممکن است بمیریم.خیلی ها در طول سال بیکار هستند و تقسیم کار درست صورت نمی‌گیرد چون این حرفه ما بی‌رحم است، وقتی روی آنتن نیستی فراموش می‌شوی، وقتی پول نداری به لحاظ روحی اعصابت بهم می‌ریزد، وقتی مردم تو را فراموشت می‌کنند افسرده می‌شوی و مجموع اینها باعث می‌شود شما به عنوان یک هنرمند دیده شدن را دوست داشته باشی.

 

وی افزود: من سالهاست خیلی کم کارم و این کم کاری در حوزه بازیگری باعث شد فراموش شوم و حتی در دوره‌ای بسیار آدم تلخی شده بودم، شرایط مالی بدی داشتم بطوریکه به عنوان مهمان هم دیگر به برنامه ها دعوت نمی شدم، الان می گویند کی روی بورس هست، کی تعداد فالوورهایش بیشتر هست آن را دعوت کنیم.

 

بازیگر سریال زیرآسمان شهر تصریح کرد: ما در هر مراسمی که حضور پیدا می کنیم به جز خیریه ها،پول دریافت می کنیم،زمانی که سر کار نیستم با حضورم در افتتاحیه یا اختتامیه مزون یک لباس پول دریافت می کنم و این را همه بدانند باکی ام ندارم،وقتی سر کار نیستم به این پول نیاز دارم وگرنه نمی توانم امرار معاش درستی داشته باشم.

 

صالحی با اشاره به اینکه تعداد فالوورهای واقعی اش نزدیک یک میلیون است ادامه داد:، بعد برنامه "ماه عسل" یک تکانی به تعداد اعضای صفحه اینستاگرامم خورد،و حضور زیاد من باعث شده مردم به پیج من سر بزنند و حتی برخی بگویند چرا تو همه جا هستی.پاسخش مشخص است چون پول می گیرم و باید زندگی کنم  و هزینه درمان  مادرم که بیماری قلبی دارد را بدهم.

 

این بازیگر تلویزیون و سینما افزود: خبرنگارها سراغ فردی مثل «بهروز مقدم» مجری قدیمی تلویزیون  که بیمار است نمی روند، آنها فقط سراغ سوپراستارها را می‌گیرند، نتیجه آن این می‌شود که دختر آقای مقدم از طریق همین فضای مجازی، دایرکت به من می دهد که پدرم مریض است و کسی احوالی از این مجری نمی پرسد.

 

بازیگر فیلم «چشمهایش» تاکید کرد: خیلی از هنرمندانی که از ایران خارج شدند افسردگی می‌گیرند، زیرا دیگر آنها را نمی شناسند،ما به سوپرمارکت می رویم ،مردم عکس سلفی می گیرند و ما به این روند عادت کردیم و اگر جز این باشد آزار می بینیم.

 

این برنامه که تهیه کنندگی آن بر عهده «مصطفی شریفی» است  با اجرای فرزاد حسنی از شبکه سوم سیما پخش می شود./

منبع: افکارنیوز

 

 

ارسال نظر

آخرین اخبار