مدیرعامل بندرخواجه نفس:
ساخت بندر ۲۹ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است
مدیرعامل بندرخواجه نفس گفت: ساخت بندر حدود ۲۹ درصد پیشرفت فیزیکی حاصل شده است و تا کنون ۲ هزار میلیارد ریال در این منطقه ساحلی هزینه کردیم تا هر چه سریع تر سوت کشتی در این استان شنیده شود.
به گزارش گلستان 24، محمدعلی مازندرانی اظهار کرد: در چند سال نخست و به سبب برخی تحولات اداری - اقتصادی برخی از سهامداران این بندر که در زمره مدیران سازمان بنادر کشور بودند از شرکت کنار کشیدند و این موضوع آغاز سنگ اندازی در تمدید مجوزها و سنگ اندازی های دیگر برای این بندر شده است.
وی افزود : با همه تلاش هایی که برای متوقف کردن این پروژه از سوی برخی ها انجام شد اما ما پا پس نکشیدیم و تا کنون ۲ هزار میلیارد ریال در این منطقه ساحلی هزینه کردیم تا بتوانیم هر چه سریعتر سوت کشتی در این استان شنیده شود.
مدیرعامل بندر چند منظوره خواجه نفس گلستان خاطرنشان کرد: حدود یک سال است که بر اساس اطلاعات موثق برخی از مدیران استان در صدد راه اندازی و ایجاد یک بندر جدید در مجاورت بندرخواجه نفس هستند، بندری که از آن به عنوان بندر سبزی خزری و یا گاها بندر چوب نام برده می شود، موضوعی که سبب شد تا رغبتی برای ادامه کار باقی نماند.
مازندرانی یادآور شد : به عنوان یک گلستانی از احداث بندرهای دیگر در سواحل استان خوشحال می شوم اما اینکه در فاصله کمتر از ۱۰ کیلومتری یک بندر، بخواهند به فکر احداث یک بندر جدید باشند موضوع قابل تاملی است زیرا این رویکرد نه با چارچوب های اقتصادی و انتفاع بنادر و نه با مقررات سازمان بنادر همخوانی ندارد.
وی با ذکر مواردی به جدی بودن عزم مدیران این شرکت برای راه اندازی هر چه سریعتر این پروژه اشاره و اضافه کرد: این شرکت تاکنون از هیچ تسهیلاتی استفاده نکرده ولی با توجه به این که این پروژه راهبردی بوده انتظار داریم از ما حمایت شود.
مازندرانی ادامه داد : در این پروژه لایروبی حوضچه، کانال دسترسی و ساخت اسکله و پس کرانه را دولتها انجام میدهند و در ادامه با جذب سرمایهگذار، بندر را به بهرهبرداری میرسانند اما بندر خواجهنفس این مسوولیت را پذیرفته و انتظار است که حاکمیت در تسهیل موانع ساخت و ایجاد امنیت سرمایهگذاری ما را حمایت کند.
وی بیان کرد : ما در منطقه ای سرمایه گذاری کردیم که بر خلاف سواحل مازندران و گیلان ، زمین آن ارزش چندانی ندارد یعنی اینکه از همان اول اراده بر راه اندازی این بندر بود و هیچ چشم طمعی به زمین های آن نداشتیم.
مازندرانی گفت : با همه این موارد ما انتظار داریم که اگر به ما کمک نشود در مسیر پروژه سنگ اندازی هم نشود و اجازه دهند این پروژه به اتمام برسد، مگر در یک وجب ساحل می توان چند بندر تاسیس کرد.
وی ادامه داد : مطالعات مختلف زیست محیطی، ژئوتکنیک( اطلاعات تکنیکی مربوط به زمین)، هیدروگرافی( جغرافیای فیزیکی)، هیدرودینامیکی بیانگر ان است که از مجموعه حدود ۱۳۰ کیلومتر امکان جانمایی بندرتجاری فقط در حدود ۳۰ کیلومتر از سواحل میسر است.
مازندرانی اظهارداشت : بندر خواجه نفس از تنوع تجاری در حوزههای مختلف برخوردار است و امکان عملیات تخلیه، بارگیری و پذیرش شناور، فرآوردههای نفتی و سوآپ، جنرال کارگو (کشتی کالاهای عمومی که امکان حمل چوب، کاغذ، شمش در آن فراهم است)، تعمیرات کشتی و ساخت کشتی در افق پیش روی آن دیده شده است.
وی با بیان اینکه بندر خواجه نفس در حوزه تجارت گرهگشای بسیاری از تجار ایرانی و استانهای همجوار و به ویژه بازرگانان گلستانی میشود، تأکید کرد: خواجه نفس تهدیدی برای سایر بندرهای شمال کشور نیست و فقط هزینه تمام شده کالا برای مصرف کنندگان را کاهش میدهد.
ارسال نظر