معاون توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی گلستان:

معاون توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی گلستان گفت: از لحاظ تامین اقلام اساسی مشکلی در استان گلستان وجود ندارد و همه کالاهای اساسی ویژه ماه مبارک رمضان و نوروز مانند مرغ، برنج، شکر، گوشت قرمز و خرما به طور کامل تأمین شده‌اند و هیچ کمبودی وجود ندارد.

هیچ مشکلی برای تأمین کالاهای اساسی ماه مبارک رمضان و عید نوروز  وجود ندارد

به گزارش خبرنگار گلستان 24، حسین پهلوانان اظهار کرد: با هماهنگی‌های انجام‌شده از سوی وزارت جهاد کشاورزی و هم‌افزایی درون استانی، هیچ مشکلی برای تأمین کالاهای اساسی ماه مبارک رمضان و عید نوروز در گلستان وجود ندارد.

وی از تشدید نظارت‌ها بر بازارها و واحدهای تولیدی استان گلستان خبر داد و تصریح کرد: در آستانه ماه رمضان و نوروز، گشت‌های نظارتی متشکل از سازمان جهاد کشاورزی، تعزیرات حکومتی و اتاق اصناف و صنعت، معدن و تجارت در بازار آغاز شده و بر میزان عرضه کالا و قیمت‌ها نظارت می‌کنند.

معاون توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی گلستان اظهار کرد: برای تامین سهمیه‌های ابلاغی نمایشگاه‌های ماه رمضان و نوروز نیز مشکلی وجود ندارد.

وی تأکید کرد: سازمان تعاون روستایی استان برای عید نوروز اقدام به تامین میوه شب عید کرده و خرمای مصرفی ماه رمضان نیز توسط این سازمان تامین شده است.

پهلوانان با اشاره به اینکه ۱۶ اکیپ سازمان جهاد کشاورزی گلستان با همکاری دیگر دستگاه‌های اجرایی بر واحدهای تولیدی، توزیعی و خرده‌فروشی نظارت دارند، افزود: شهروندان می‌توانند هر گونه تخلف و گران‌فروشی را از طریق سامانه‌های ۱۲۴ یا ۱۳۵ گزارش کنند.

وی همچنین از تامین ۴۰۰ تن مرغ منجمد و ۱۸۰ تن گوشت قرمز منجمد در گلستان خبر داد و یادآور شد: سهمیه گوشت گرم قرمز بسته به فرآیند تامین در کشور به گلستان اعلام می‌شود و در این بخش نیز هیچ مشکلی وجود ندارد.

تامین ۲۰۰ تن شکر در آستانه ماه رمضان

پهلوانان به تامین ۲۰۰ تن شکر در آستانه ماه مبارک رمضان در گلستان اشاره کرد و گفت که از لحاظ تامین برنج محلی مشکلی وجود ندارد اما افزایش قیمت این محصول وابسته به عرضه و تقاضا است و تغییرات در واردات نیز بر قیمت برنج ایرانی تأثیرگذار است.

وی افزود: بازار گلستان آرام است و هیچ کمبودی وجود نخواهد داشت. گرچه برخی محصولات و اقلام غذایی مانند حبوبات به دلیل مسائل کلان و کشوری افزایش قیمت داشته‌اند.

معاون توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی گلستان قیمت هر کیلوگرم شکر فله را ۴۲۵ هزار ریال و شکر بسته‌بندی را ۴۹۵ هزار ریال اعلام کرد. همچنین، قیمت هر کیلوگرم مرغ منجمد ۶۵۷ هزار ریال و گوشت گرم قرمز ۲ میلیون و ۹۹۰ هزار ریال است. سهمیه‌ها به تناسب ضریب جمعیتی برای شهر و روستا به تفکیک شهرستان‌ها توزیع می‌شود.

پهلوانان به آخرین وضعیت تامین سیب و توزیع سیب‌زمینی حمایتی در گلستان اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: برای تنظیم بازار، توزیع میزان مشخصی از سیب‌زمینی در استان در دستور کار قرار گرفته است تا جو روانی ناشی از افزایش قیمت را از بین برده و ثبات و آرامش به بازار برگردد.

وی با اشاره به اینکه ۱۵ تن سیب‌زمینی که به صورت آزمایشی در گلستان توزیع می‌شود حمایتی است، گفت: هنوز سهمیه سیب‌زمینی تنظیم بازار و وارداتی به استان‌ها ابلاغ نشده است و در حال پیگیری برای بهره‌مندی گلستان از این سهمیه هستیم.

 

ارسال نظر

آخرین اخبار