رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گلستان:

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گلستان گفت: اولویت های اصلی برنامه هفتم در تحقق تمامی سرفصل های این برنامه، پیشرفت اقتصادی توام با عدالت و سازگاری با کم آبی است.

اولویت های اصلی برنامه هفتم تحقق تمامی سرفصل ها است

به گزارش گلستان 24، علیرضا نورانی در در جلسه هم اندیشی با جمعی از همکاران سازمان در خصوص برش استانی برنامه هفتم پیشرفت، اظهار کرد: دبیرخانه تدوین برش استانی برنامه هفتم پیشرفت در استان با سازمان مدیریت و برنامه ریزی گلستان می باشد و از این حیث،  برای موضوعات مختلف و مسائل اساسی برنامه هفتم ، باید تیم کارشناسی برای آن انتخاب گردد.

وی تأکید کرد: اولویت های اصلی برنامه هفتم در تحقق تمامی سرفصل های این برنامه، پیشرفت اقتصادی توام با عدالت و سازگاری با کم آبی است.

نورانی به مشخص کردن ظرفیت هر شهرستان در تدوین برش استانی اشاره کرد و اظهار داشت: برش استانی برنامه هفتم پیشرفت باید براساس شناخت و تحلیل وضع موجود، آسیب‌شناسی، چالش‌ها و اولویت‌ها و براساس اسناد بالادستی از جمله سیاست‌های ابلاغی و بیانیه گام دوم تهیه شود و همچنین اهداف کمی، کیفی و مساله محوری باید در تدوین این برنامه مدنظر قرار داده شود.

وی توسعه فعالیت‌های مهارت‌آموزی و تربیت نیروی کار ماهر ، متخصص و متناسب با پیشرفت استان گلستان به ویژه با اولویت ۵ دهک پایین را بعنوان یکی از سرفصل های مهم در تدوین این برنامه هنونا کرد و گفت: دستگاه های اجرایی از قبیل  جهاد کشاورزی، فنی و حرفه ای، آموزش و پرورش، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، صنعت، معدن و تجارت، دانشکده فنی و حرفه ای و دانشگاه منابع طبیعی باید در ایجاد، توسعه اشتغال پایدار و تقویت مراکز آموزش فنی  برای افراد فاقد مهارت و جویندگان کار غیرماهر ، اهتمام ویژه ای بورزند.

نورانی ضمن تأکید بر لزوم تدوین یک برنامه ویژه برای آینده استان گفت: همکاران سازمان بایستی ضمن بررسی گزارش های قبلی، برنامه هفتم پیشرفت را به شکل دقیق مطالعه کنند و از این حیث، در مرحله اول، قوانین و مقررات و شاخص های وضع موجود احصا گردد و نیز در تهیه گزارش خود باید ناترازی های شاخص های شهرستان مبنا قرار داده شود  و برای تدوین برش استانی  از شاخص های جدید، کاربردی و هوشمندانه استفاده گردد.

وی افزود: تدوین برش استانی برنامه هفتم پیشرفت باید عدد پذیر، قابل سنجش، واقعی و حاوی سناریوهای مختلف با ایجاد نقشه راه‌های زمان‌بندی شده برای هر دستگاه و مجموعه تنظیم شود.

نورانی ادامه داد: در گام بعدی، جلسات پی در پی با دستگاه های اجرایی و فرمانداران در دستور کار اجرایی سازمان قرار دارد و در همین راستا، دستگاه های اجرایی با افق برنامه ریزی ۵ ساله بایستی در جلسات حضور داشته باشند تا با انجام وظایفی که از سوی سازمان برای  دستگاه ها تفکیک و مشخص میگردد، بتوانیم شاهد تحولی عظیم در استان گلستان باشیم.

 

ارسال نظر

آخرین اخبار