80 درصد حمل و نقل کالا از راهآهن سرخس به اینچهبرون انتقال مییابد
مدیرکل راه آهن شمال شرق گلستان با بیان اینکه راه آهن اینچهبرون از نظر حمل و نقل حائز اهمیت است، گفت: 80 درصد حمل و نقل کالا از راهآهن سرخس به اینچهبرون انتقال مییابد.
محمدرضا قربانی امروز طی پرسشی در در گرگان اظهار کرد: راه آهن اینچهبرون نسبت به راه آهن سرخس مسیر را نزدیکتر میکند و شاید 80 درصد حمل و نقل کالا به سمت اینچهبرون سوق پیدا کند.
به گزارش گلستان 24، وی از جذب افراد باتجربه خبر داد و تصریح کرد: برای امورات جادهای ایستگاههای راهآهن افراد باتجربه را جذب خواهیم کرد.
مدیرکل راه آهن شمال شرق گلستان بیان داشت: توسعه حمل و نقل اینچهبرون، توسعه راهآهن به سمت مشهد و شاهرود از اولویتهای کاری ما خواهد بود کار ساخت راهآهن گرگان به مشهد از گرگان نیز آغاز میشود.
قربانی یادآور شد: تلاش میکنیم تناژ حمل و نقل ریلی را افزایش داده و یک رکورد قابل توجه در سال 1394 رقم بزنیم.
به گزارش فارس؛ طول خط راهآهن ایران ـ ترکمنستان ـ قزاقستان حدود 910 کیلومتر است و با راهاندازی این خط، بیش از 600 کیلومتر از طول مسیر حمل و نقل بینالمللی کشورهای مشترکالمنافع تا خلیج فارس و اروپا کاهش مییابد.
این خط بینالمللی که بناست از گرگان به اینچهبرون، سپس اترک و برکت در سه کشور قزاقستان و ترکمنستان و ایران عبور کند، طولی 908 کیلومتری خواهد داشت که 120 کیلومتر آن در قزاقستان، 700 کیلومتر آن در ترکمنستان و 88 کیلومتر آن در ایران قرار دارد. با راهاندازی این خط راهآهن که «راهگذر ریلی شمال ـ جنوب» نیز نامیده میشود، زمان حمل و نقل و ترانزیت کالا از این مسیر ریلی، دو شبانهروز و هزینههای بخش حمل و نقل کاهش مییابد و در مجموع، سالانه 10 تا 12 میلیون تن کالا از این مسیر ریلی جابجا میشود.
این محور که پس از آغاز بهکار رسمی کشورهای CIS به خلیج فارس و کشورهای جنوب شرق آسیا متصل میکند، یکی از اصلیترین طرحهای بینالمللی راه آهن ایران به حساب میآید تا در کنار طرح اتصال آستارا به عنوان دو محور اصلی ارتباط ریلی با کشورهای شمالی کشور در نظر گرفته شود.
ارسال نظر