با وجود افزایش کیفیت و تقاضا
خط تولید گوشی ایرانی GLX در آستانه تعطیلی قرار دارد
چند سالی از راهاندازی خطوط تولید گوشی جی ال ایکس میگذرد. هرچند محصولات GLX در سالهای اول از کیفیت قابل قبولی برخوردار نبودند؛ اما حمید سعیدی، مدیر عامل شرکت جیالایکس معتقد است که با وجود افزایش کیفیت محصولات این برند و همچنین صعود تقاضا، نبود حمایتهای به موقع باعث شده تا کارخانه تولید GLX هم مانند سه کارخانه تولیدکننده دیگر گوشی در کشور با توان ۱۰ درصدی خود کار کند.
به گزارش گلستان24، حمید سعیدی درباره احتمال تعطیلی کارخانه جیالایکس و دلایل این موضوع میگوید: "در اخبار میشنویم اگر جلوی قاچاق گوشی همراه گرفته شود؛ شاید بیش از 2000 میلیارد تومان بهصرف دولت شود؛ ولی من میگویم چه خوب است همین گوشیها داخل کشور ساخته شود و میلیاردها دلار ارزآوری داشته باشیم. اگر تکنولوژی تولید و صادرات را که در داخل کشور داریم به کار گیریم، بسیار بهصرفهتر از چنین راهکارهایی است. از نظر فنی و تکنولوژی هم قدرت تولید و صادرات را داریم. یکی از مشکلات قاچاق گوشی همراه است."
مدیر عامل شرکت جیالایکس ادامه میدهد: "یکی از مشکلات پیش روی تولیدات گوشی در کشور همین تعرفه پایین واردات 5 درصد است. تعرفه قبلاً 60 درصد بود که به این میزان کاهش یافت و اکنون نیز درصدد این هستند که 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده این حوزه را نیز حذف کنند. آیا با جنسی که در کشور توسط چهار کارخانه تولید میشد و اکنون با شرایط پیشآمده سه کارخانه ورشکست شدهاند و ما هم با توان ده درصدی کار میکنیم، باید اینگونه رفتار شود؟ ما با این هدف کار را شروع کردیم تا به اشتغالزایی 5000 نفری برسیم و تا سال 92 نیز توانستیم 2000 نفر را مشغول به کار کنیم اما بهدلیل عدم حمایتها کل نیروهای ما به 100 نفر کاهش یافت. خوشبختانه امسال شرایط کمی بهتر شده و مجدداً درصدد بازگردانی نیروهای کار هستیم هرچند که باز هم نیازمند حمایتهای جدی هستیم.
او با اعلام اینکه "اگر از ما حمایت شود قادر خواهم بود تا در خرمشهر برای بیش از 5000 نفر اشتغال ایجاد کنیم"، خاطرنشان میکند: "قطعاً با توجه به سرمایهگذاری میلیاردها تومانی در 16 خط تولید، قادر به صادرات گوشیهای ایرانی به تمام کشورهای دنیا بهخصوص کشورهای همسایه هستیم. در همین خصوص روز گذشته موفق به امضای قراردادی با اقلیم کردستان عراق برای صادرات گوشی به این منطقه شدیم."
منبع: شبکه
ارسال نظر