شرکت توزیع برق گلستان ۴۶ میلیارد تومان بدهی دارد
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق گلستان گفت: بدهی ما هر روز در حال افزایش است و در سال گذشته ۲۳ میلیارد تومان بدهکاری به پیمانکاران داشتیم و امسال این میزان به ۴۶ میلیادر تومان رسیده است.
به گزارش گلستان24، علی اکبر نصیری در سیصد و هجدهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر گرگان اظهار داشت: شرکت توزیع استان گلستان یک شرکت خدماترسان است و وظیفه برقرسانی به مشترکان مانند صنایع، مشترکان خانگی و عمومی را برعهده دارد.
وی تصریح کرد: برق در مراکز خاص تولید میشوند و نیاز است پس از تولید به ولتاژ تبدیل شود و سپس به شرکتهای توزیع برای توزیع بین مشترکان تحویل داده شود.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق گلستان اظهار کرد: براساس متراژ مراکز عمومی مانند مساجد و حسینیهها به آنها تعرفه مصرفی از برق تعلق میگیرد و ما بقیه آن به صورت میزان مصرف از آنها استرداد میشود.
نصیری یادآور شد: برای اینکه برق به دست مشترکان برسد باید انرژی میکانیکی تبدیل به انرژی الکتریکی شود و این تبدیل انرژی هر کیلووات ساعت نزدیک به 100 تومانه هزینه دارد و این در حالی است که ما به مشترکین 50 تومان بیشتر هر کیلووات ساعت را نمیفروشیم.
وی اظهار کرد: بارها به رسانهها اعلام کردیم که بدهی ما روز به روز در حال افزایش است در سال گذشته 23 میلیارد تومان بدهکاری به پیمانکاران داشتیم و امسال این میزان به 46 میلیادر تومان رسیده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان گلستان با بیان اینکه در استان گلستان بیش از 670 هزار مشترک وجود دارد، گفت: در کشور همه شرکتهای توزیع با مشکلاتی رو به رو هستند و این به علت آن است که برق را به قیمت واقعی نمیفروشیم.
نصیری با بیان اینکه در اواخر تابستان دولت و مجلس تصمیم گرفتن که تعرفه انرژی داشته باشیم، افزود: عوامل ما در شرکت برق باید مداوم فعالیت کنند تا برق در اختیار مشترکین گلستانی قرار بگیرد.
وی یادآور شد: براساس فروش انشعاب شبکه گسترش پیدا میکند و اگر رسیدگی به موقع نداشته باشیم مشکلاتی را در پیش خواهیم داشت و حوادث جبرانناپذیر مانند آتشسوزی، ترکیدگی ترانس و برق را خواهیم داشت.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق گلستان ادامه داد: مصرف برق در تابستان 1395 یکهزار و 102 مگابات بود و اکنون نیز به میزان 350 تا 360 متغیر رسیده است.
نصیری اظهار داشت: در حال حاضر در استان گلستان 3 برابر کاهش نسبت به پیک تابستان داریم و این در حالی است که در عرضه سه ماه پیک مصرف از 350 مگابات به بیش از یک هزار مگابات میرسد و این تفاوت در 300 ساعت رخ میدهد.
انتهای پیام/
منبع: تسنیم
ارسال نظر