افزایش استفاده از ظرفیت های استان گلستان
با توجه به وسعت و ویژگی های منحصر به فرد طبیعت گلستان بخش های زیادی از ظرفیت های توسعه های کشاورزی و صنعتی استفاده نشده مانده است اما برنامه ریزی های دقیق دولت قدم های بزرگی برای بهره برداری از این ظرفیت ها برداشته است.
استان گلستان با داشتن یک میلیون و هفتصد و هفتاد و هفت نفر جمعیت و بیست و دو هزار کیلومتر وسعت ، هفتصد و بیست و دو هزار هکتار سطح زیر کشت محصولات کشاورزی و سه میلیون و هشتصد هزار واحد دامی دارد که نقش مهمی در تولید محصولات کشاورزی و دامی در کشور بر عهده گرفته است. تا جایی که هشت میلیون و سیصد هزار تن محصولات کشاورزی و ششصد و ده هزار تن محصولات خوراک دامی تولید می کند. گلستان همچنین با داشتن سیصد و هشتاد هزارهکتار جنگل ، سی و نه منطقه گردشگری جنگلی، دریایی و تاریخی دارد و سالانه پذیرای بیش از هشت میلیون گردشگر در ایام نوروز است. با وجود بیش از بیست و سه شهرک و ناحیه صنعتی و یک هزار و سیصد و هشتاد و هشت کارگاه صنعتی و تولیدی در گلستان هنوز هم فاصله بسیاری با بخش های دیگر توانمندی های استان دارد که نیازمند توجه بیشتر سرمایه گذاران و توسعه بیشتر صنایع بومی است.
مروتی مدیر عمرانی استان در این باره گفت: ما داریم تلاش می کنیم استان را به مسئولین ، مردم و سرمایه گذاران معرفی کنیم. ظرفیت های استان را مشخص کنیم. همچنین تلاش می کنیم که سرمایه گذاران و بخش های مختلف جذب سرمایه و اعتبارات را به کار ببریم که بتوان در محور هایی که برای توسعه استان دیده شده است بالا ببریم. درسال نود و یک شاخص حوزه ارزش افزوده بیست و پنج دهم درصد بود. در سال نود و دو تلاش شد و این مقدار به بیست و هفت دهم درصد رسید. البته هنوز با شاخصه های اصلی فاصله های بسیار زیادی داریم. بحث شاخص سرانه در آمد در استان چهل و هفت درصد است. استان را بر اساس یک محور جامع و اساسی تعریف کردند که اگر در همین محور حرکت کنیم انشالله استان را فقط در بخش های کشاورزی نمی بینیم. محور های توسعه را در بخش های مختلف نیاز به زیر ساخت های اساسی دارد این مباحث در حال پیگیری است.
ارسال نظر