بانوی ملیپوش پرنده گلستانی:
نبود امکانات و باور عمومی نسبت به توانمندیهای دختران/ حجاب اسلامی عامل مصونیت دختران است نه محدودیت
بانوی ملیپوش پرنده گلستانی با بیان اینکه قرار دادن فرصتها و ظرفیتهای اجتماعی در اختیار دختران عامل پیشرفت جامعه است، دسترسی نداشتن به امکانات و نبود باور عمومی نسبت به توانمندیهای دختران را از چالشهای دختران دانست.
به گزارش گلستان24، به نقل از فارس، زنان در دین اسلام از جایگاه ویژهای برخوردار هستند، اسلام برای حفظ ارزش و جایگاه زنان حجاب و پوشش را برای بانوان مسلمان برگزید.
در واقع انتخاب پوشش اسلامی برای زنان مسلمان به معنای مجوز حضور زنان در اجتماع با رعایت حدود شرعی و شئونات اجتماعی است که اسلام به منظور ارج نهادن به جایگاه زنان و حفظ سلامت اجتماع حجاب را برگزید و علاوهبر بانوان به آقایان نیز در حفظ نگاه از نامحرم و رعایت عفاف سفارش کرده است.
در این میان زنان ایرانی با حضور همراه با پوشش اسلامی در اجتماع علاوهبر اثبات توانمندی زنان مسلمان ایرانی به دنیا اثبات کردند که با حجاب و پوشش اسلامی هم میتوان قلههای موفقیت را فتح کرد.
استان گلستان از جمله استانهایی است که در عرصهی ورزشی ورزشکاران زیادی در بخش آقایان و بانوان تربیت کرده است که توانستند به موفقیتهای فراوانی در سطح ملی و فراملی دست یابند.
یکی از این ورزشکاران گلستانی، جواهر زمانی بانوی ملیپوش پرش سه گام دوومیدانی گنبدی است که در سطح ملی و بینالمللی به موفقیتهایی دست یافته است و رکورددار پرش دوومیدانی است.
موفقیت بانوی ملیپوش دوومیدانی گلستانی در عرصه ورزش و فرارسیدن ولادت با سعادت حضرت معصومه(س) و روز ملی دختران بهانهای شد تا خبرنگار فارس در گرگان مصاحبهای تفصیلی را با این بانوی ورزشکار گنبدی ترتیب دهد که توجه شما را به آن جلب میکنیم.
فارس: ابتدا خودتان را معرفی کنید؟
زمانی: جواهر زمانی هستم متولد سال 1372. بازیکن پرش سه گام دوومیدانی هستم که در حال حاضر در تیم ملی فعالیت دارم.
*نامگذاری ولادت حضرت معصومه(س) به روز دختران به معنای الگوبرداری دختران از آن بانوست
فارس: به نظر شما چه ویژگی برجستهای باعث شد تا روز تولد حضرت معصومه (س) به عنوان روز ملی دختران نامگذاری شود و این نامگذاری چقدر میتواند مقام و منزلت دختران ما را معرفی کن؟
زمانی: به دلیل نجابت و پاکى که دختران دارند و از آنجایی که آن حضرت به نجابت و پاکى شهره بوده و همانند گل پاک و نجیب بودند این روز به روز ملی دختران نامگذاری شده است.
این نامگذاری نشان می دهد که دختران نیز باید همواره حضرت معصومه(س) را سرلوحه خود قرار دهند و از ایشان الگوبردارى کنند.
ایشان ویژگیهای مهمی دارند از جمله اولیاء خدا و شفیع امت هستند از دیدگاه دین ایشان معصومه و کریمه بوده و معرفت بسیار بالایی دارند.
از طرفی واسطه فیض خداوند به مردم و در راستای دفاع از ولایت و اثبات حقانیت اهل بیت یکی از مهمترین راویان حدیث غدیرخم و حدیث منزلت هستند.
فارس: درس بزرگی که دختران میتوانند از حضرت معصومه (س) بگیرند چیست؟
زمانی: حضرت معصومه(س)در راستای دفاع از ولایت از مدینه به سوی خراسان حرکت کرد و در نهایت در همین راه دار فانی را وداع گفتند.
درس بزرگ آن حضرت بر شیعیان این بود که همیشه یاور و همراه ولایت و ولی خود باشند.
ایشان نیز مانند حضرت زینب(س)و مادر بزرگوارشان حضرت فاطمه زهرا(س) بهترین یاور امام رضا(ع) بودند.
*دختران مسلمان با رعایت پوشش مصونیت بودن حجاب را در عمل اثبات کنند
فارس: به نظر شما ویژگی دختران مسلمان خصوصا دختران ایران زمین با دختر دنیا غرب چیست؟
زمانی: دختران مسلمان و مخصوصا دختران ایرانى باید در هر صحنهاى که حضور پیدا می کنند ایرانى بودن، اصالت و حجاب و پاکدامنى خود را به تمام جوامع غربی نشان دهند و به عمل نشان دهند که حجاب مصونیت است نه محدودیت چیزى که دنیاى غرب هنوز به آن پى نبرده است.
فارس : نیازهای فعلی دختران چیست آیا در جامعه ما امکانات لازم برای آنها وجود دارد.
زمانی: یکى از نیازهاى مهم دختران اشتغال آنان و ادامه تحصیل آنهاست که به عنوان مادران آینده فرزندان سالم تربیت و وارد جامعه سازند.
فارس: بهبود و توسعه سلامت روانی ـ اجتماعی دختران چگونه بوجود می آید؟
زمانی: دختران باید علاوه بر درس در فعالیتهاى اجتماعى با اعتماد به نفس کامل وارد عمل شوند و این اجتماعی شدن با همراهی خانوادهها به سلامت روانی آنها کمک شایانی میکند.
فارس: به نظر شما عمده نیازها و مشکلات دختران چیست؟
زمانی: متاسفانه هنوز هم آزادى عمل زیادى به دختران داده نشده که البته صد مرتبه دختران نیز می توانند نقش مهمی در همه فعالیت های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی داشته باشند.
فارس: در مورد توانمندیهای دختران و چگونگی شکوفایی آنها هم نظرتان را بیان کنید؟
زمانی: البته با وجود محدویتهای یاد شده در حال حاضر دختران آزادىهاى بیشترى نسبت به قبل دارند و فرصتهای بیشتری برای رشد در زمینه استعدادهای ورزشی فرهنگی و اجتماعی دارند.
باید امکانات بیشتری را برای دختران جوان مهیا کرد و دولت و خانوادهها هم پشتیبان دختران جامعه باشند تا به هدیه اجتماعی خود دست پیدا کنند.
فارس: به نظر شما موانع و چالشهای پیشروی دختران چیست؟
زمانی: اشتغال ، فقدان دسترسی مناسب به امکانات و نبود باور عمومی نسبت به توانمندیهای ارزشمند دختران از چالشهای دختران در جامعه امروز است.
فارس: در مورد چگونگی فراهمسازی فرصتها و ظرفیتهای اجتماعی برای دختران چه نظری دارید؟
زمانی: به نظر، دادن فرصت بیشتر به دختران به نفع جامعه مسلمان است و باعث پیشرفت جامعه خواهد شد و در رسیدن دختران این سرزمین به قله های افتخار موثر است.
انتهای پیام/
ارسال نظر